Ο νικητής του MasterChef 4 έγινε γνωστός μέσω Instagram

Ο νικητής του MasterChef 4 έγινε γνωστός μέσω Instagram

Το MasterChef 4 φέτος έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου μέχρι να ολοκληρωθεί, και επιτέλους μετά από σχεδόν έξι μήνες προβολής του φτάνει προς το τέλος του. Αυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη και το βράδυ της Τετάρτης φτάσαμε αισίως στην τελική τετράδα του διαγωνισμού, έπειτα από δύο συνεχόμενες διπλές αποχωρήσεις. Μαρλέν και Διονύσης, Γιώργος και Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησαν στις δοκιμασίες της Τρίτης και της Τετάρτης, με τους Μαρία, Σταύρο, Τζον και Σταυρή να περνούν στην τελική τετράδα.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ημιτελικοί και ενώ ξέρουμε ήδη ποιοι δύο φτάνουν στον ημιτελικό δεν ξέρουμε με ποια σειρά θα αποχωρήσουν η Μαρία και ο Τζον. Τα spoiler που έχουν βγει μέχρι τώρα αναφέρουν πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου είναι δύο φιναλίστ με τον πρώτο να προηγείται μάλιστα βαθμολογικά στις δυο πρώτες δοκιμασίες του τελικού που έχουν ήδη γυριστεί. Το τρίτο κομμάτι του τελικού, μέρος του οποίου θα προβληθεί και live από το πλατό του MasterChef προκειμένου να βγει ο νικητής θα το δούμε την επόμενη Τετάρτη στις 17 Ιουνίου. Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως ο Σταύρος είναι ο τελικός νικητής, όμως κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα της τελικής δοκιμασίας και κατά πόσο ο Σταυρής θα καταφέρει να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία.

Το αποτέλεσμα ωστόσο φαίνεται να είναι ήδη γνωστό και ο νικητής αποκαλύφθηκε μέσω ενός account στο Instagram, το οποίο φαίνεται να δείχνει ως νικητή του MasterChef 4 τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Προφανώς και πρόκειται για κάποιο fan account, το οποίο όμως βγάζει ήδη ως νικητή τον Σταύρο.

Για να δούμε θα υπάρξει ανατροπή;

 

queen

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα