Γιώργος Παπαδάκης για το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλλη: Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω

Για τη ζωή του, την πορεία του στο χώρο της τηλεόρασης και όλα τα απρόοπτα που έχει αντιμετωπίσει στο πλατό της εκπομπής μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον Ant1. Ο αγαπημένος Έλληνας παρουσιαστής της πρωινής ζώνης που έχει αφήσει όλα αυτά τα χρόνια το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση μίλησε για ένα περιστατικό που τον συγκλόνισε.

Ο λόγος φυσικά για το επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. «Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν σηκώθηκε ο Κασιδιάρης και πέταξε το νερό στη Δούρου, κρατούσε το ποτήρι και φοβήθηκα να μην το πετάξει και αυτό. Εγώ, λοιπόν, έφυγα για να πιάσω τον Κασιδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου. Και εκείνη τη στιγμή έγινε η συμπλοκή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το όχι όχι που έχει γίνει viral πήγαινε στον Κασιαδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι… Βέβαια, το ενδιαφέρον ήταν το τι έγινε μόλις έπεσαν τα φώτα και πήγαμε σε διάλειμμα. Έγινε σύρραξη στο πλατό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα