Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα (8 Ιουνίου). Ο Δούκας αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ανέτ πως ο γιος της είναι ο Μελέτης, ενώ προσπαθεί γι’ άλλη μια φορά να την πείσει να επιστρέψει στο Παρίσι. Ομως η Ανέτ είναι αποφασισμένη να παραμείνει και να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή του παιδιού της. Παράλληλα η Δρόσω αντιλαμβάνεται το φλερτ του Ιορδάνη Αλεξανδρή, ενός νεαρού εμπόρου υφασμάτων, όμως δεν του αφήνει περιθώρια προσέγγισης.

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πάρει στα χέρια του την περιβόητη μελέτη του Θεοτόκη και με τη συμπαράσταση της Ασημίνας βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο σχέδιό του να ανατρέψει τη βιομηχανική ζώνη. Η Ελένη δέχεται ένα δώρο ιδιαίτερης σημασίας από τον Κυπραίο, ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος βρίσκεται σε ένα δικηγορικό γραφείο προκειμένου να βρει μια λύση για να πάρει διαζύγιο από τη Θεοδοσία.

Ο Δημήτρης παρασύρει τον Κλεομένη σε ένα απομονωμένο μέρος, προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει μπροστά στα μάτια του Δούκα, του Κωνσταντή και του Μελέτη.

Στη σκηνή που αποκάλυψε το Πρωινό η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη μέσα στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. Όλα έχουν σχέση με την εγκυμοσύνη της Δρόσως αλλά και φυσικά με την αντιπάθεια της Μυρσίνης στο πρόσωπο της Λενιώς, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του γιού της.

Ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και τη μεταφέρουν στο χωριό ... Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα