Το ολόφρεσκο Mystery Box και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef

Το ολόφρεσκο Mystery Box και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef

Το ολόφρεσκο Mystery Box, που περίμεναν με ανυπομονησία οι εννιά του MasterChef, ξεκίνησε με εκπλήξεις. Γεμάτο με πλεονεκτήματα, εκτός από υπέροχα υλικά, το κουτί μυστηρίου ζητούσε και μια… “θυσία”. Εκείνος με τη χειρότερη προσπάθεια, θα βρισκόταν απευθείας στη θέση υποψηφίου προς αποχώρηση.
Με το που μπήκαν οι διαγωνιζόμενοι στην κουζίνα του MasterChef, τους περίμενε μια… δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά τους άφησε άφωνους. Όπως εξήγησε ο διακεκριμένος σεφ, τα πάντα αλλάζουν στο παιχνίδι και επίσης αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσουν τρία άτομα.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι. Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Με μεγάλη χαρά οι Μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διαπίστωσαν ότι το μαγειρικό επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, ζητώντας να παρουσιάσουν τις προσπάθειές τους περισσότεροι από τρεις υποψήφιοι, όπως συνήθιζαν.

Το χειρότερο πιάτο στο Mystery Box είχε η Μαριάννα Πουλμεντή, η οποία είναι και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Αντίθετα, το καλύτερο πιάτο ήταν αυτό του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο οποίος είχε και πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας. Οι πέντε καμπάνες που υπήρχαν στην αποθήκη τροφίμων είχαν μέσα χοιρινό καρέ γαλλικής κοπής, χοιρινή πανσέτα, χοιρινό συκώτι, χοιρινά μάγουλα και χοιρινά μυαλά.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, λοιπόν, ήταν αυτός που θα επέλεγε ποιος θα μαγειρέψει με τι. Για τον εαυτό του επέλεξε τα μάγουλα, ενώ στον Γιώργο Λασκαρίδη έδωσε τα μυαλά. Με το καρέ μαγείρεψαν ο Δημήτρης και ο Διονύσης, με την πανσέτα η Μαρία και ο Σταυρής, ενώ με το συκώτι ο Τζον και η Μάρλεν.

Το τι συνέβη στο Τεστ Δημιουργικότητας θα το μάθουμε στο αυριανό επεισόδιο του MasterChef.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα