Έσπασαν καρδιές στο φινάλε του Deal. Τα έπαιξε όλα για όλα κι έγινε χαμός

Έσπασαν καρδιές στο φινάλε του Deal. Τα έπαιξε όλα για όλα κι έγινε χαμός

Σήμερα στο Deal γνωρίσαμε τον Παντελή από τη Φολέγανδρο. Ο Παντελής, διατηρεί το δικό του καφέ-μπαρ στο Παγκράτι και πήγε στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, προκειμένου να κερδίσει χρήματα για να φτιάξει έναν χώρο ο οποίος θα φιλοξενεί τους άστεγους στην Αθήνα.

Λίγο πριν το φινάλε του Deal, ο Παντελής είχε καταφέρει να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τα εξής ποσά: 750, 20.000 και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 15.000 ευρώ, αλλά ο Παντελής αρνήθηκε και συνέχισε το παιχνίδι.

Ο Παντελής, στη συνέχεια, επέλεξε να ανοίξει το κουτί με το νούμερο 14, αλλά οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι 60.000 έκαναν… φτερά.

Η προσφορά του τραπεζίτη έπεσε σε εκείνο το σημείο στις 8.000 ευρώ και ο Παντελής αρνήθηκε τα χρήματα, αφήνοντας άφωνους τους πάντες στο πλατό.

Σε εκείνο το σημείο έσπασαν καρδιές στο Deal. Τα δύο ποσά που είχαν μείνει μέσα ήταν τα 750 ευρώ και οι 20.000. Ο Παντελής τα έπαιξε, ουσιαστικά, όλα για όλα.

Η τύχη, ωστόσο, ήταν με το μέρος του, το τελευταίο κουτί που άνοιξε είχε μέσα τα 750 ευρώ και όλοι στο πλατό του Deal ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο!

Ο Παντελής, λοιπόν, έκανε το καλύτερο Deal κι έφυγε από το πλατό με 20.000 ευρώ στην τσέπη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα