Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ βγαίνει στα κανάλια και δίνει πληροφορίες για την υπόθεση με το βιτριόλι

Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ βγαίνει στα κανάλια και δίνει πληροφορίες για την υπόθεση με το βιτριόλι

Εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστρια

Για μεγάλο διάστημα τώρα έχουμε πασαρέλα αστυνομικών συνδικαλιστών στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Πολλές είναι οι εμφανίσεις στις πρωινές εκπομπές με τον ΣΚΑΪ να έχει μάλιστα τα πρωτεία με τους εκπροσώπους των αστυνομικών να μην περιορίζονται στην ατζέντα της εγκληματικότητας και της βίας, ούτε να μας απασχολούν αποκλειστικά με τα συνδικαλιστικά τους ζητήματα.

Στο επόμενο στάδιο: αυτού του αστυνομικού που δίνει πληροφορίες σε ανοιχτές υποθέσεις στον αέρα, πέρασε σήμερα ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος των ειδικών φρουρών.

«Εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστρια», εκτίμησε ο Βασίλης Ντούμας, μιλώντας - που αλλού - στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα», τόνισε και πρόσθεσε πως θεωρεί απίθανο να υπάρχει απλώς μια παρανοϊκή γυναίκα μαυροντυμένη που γυρνάει να ρίχνει βιτριόλι.

«Είναι σίγουρο για εμένα ότι συνδέεται ή με το συγγενικό ή με το φιλικό της περιβάλλον με πρόσωπα όμως σίγουρα που η ίδια γνωρίζει υποψιάζεται και ελπίζω να έχει καταθέσει στην αστυνομία ώστε να φτάσουμε σύντομα σε ένα σίγουρο αποτέλεσμα», είπε ο κ. Ντούμας.

Με λίγα λόγια ο γνωστός τηλεοπτικός πρόεδρος βγήκε και είπε στην τηλεόραση ότι σύμφωνα με δική του εκτίμηση το θύμα δε μιλάει. Σε ένα ανοιχτό ζήτημα για την ίδια την ΕΛ.ΑΣ βγήκε εκπρόσωπός του ελληνικού αστυνομικού σώματος και είπε τη γνώμη μου και στράφηκε στο ίδιο το θύμα που δέχθηκε την επίθεση.

Φαίνεται ότι ο κ. Ντούμας συμφωνεί και με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Espresso" που λέει πως η 34χρονη είναι: ΜΟΥΓΚΗ

Ποντάρουν στο λάθος της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι. Τρεις στο στόχαστρο

Συγκεκριμένα άτομα φαίνεται πως βρίσκονται στο στόχαστρο της Αστυνομίας για την υπόθεση της 34χρονης που δέχθηκε ...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα