Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα του Δούκα Σεβαστού

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα του Δούκα Σεβαστού

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός αποκάλυψε την αχίλλειο πτέρνα του "κακού" του Διαφανίου, στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", "Η Μυρσίνη είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Νομίζω ότι, αν μέσα του εκπέσει η Μυρσίνη, θα κλονιστεί και ο ίδιος συθέμελα, γιατί έχει χτίσει όλη του την ύπαρξη, έχοντας αναφορά αυτή τη γυναίκα. Και με την έννοια του κόμπλεξ κατωτερότητας που μπορεί να είχε, καθώς δεν προερχόταν από κάποια αριστοκρατική οικογένεια.

Δεδομένης και της ομορφιάς της Μυρσίνης και του ότι τον είχε κοιτάξει εκείνη τότε και τον καθοδήγησε πολύ έξυπνα για να χτίσει αυτή την προσωπικότητα. Η Μυρσίνη είναι δομικό συστατικό σε αυτό που έχει γίνει ο Δούκας. Ακόμα και για πολλά από αυτά που έχει κάνει είναι από κάτω εκείνη, χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Αυτή είναι και η δύναμή της.

Αν, λοιπόν, εκπέσει εκείνη, νομίζω ότι ο Δούκας θα ραγίσει" αναφέρει σε συνέντευξη του "7 Μέρες TV". "Δεν ξέρω αν θα γίνει σύντομα, αλλά φαντάζομαι ότι θα αρχίσει να πληρώνει τα κρίματα και τις επιλογές του" πρόσθεσε. "Νομίζω ότι ο Δούκας είναι πάντα καχύποπτος, ακόμα και με το γιο του. Έχει πολύ συγκεκριμένες βλέψεις για τα παιδιά του, είναι η προέκτασή του ή έτσι θα ήθελε να είναι" τόνισε..

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα