MasterChef - Κατερίνα Λένη: Η δημόσια συγγνώμη για το γράμμα που έδωσε στους συμπαίκτες της

MasterChef - Κατερίνα Λένη: Η δημόσια συγγνώμη για το γράμμα που έδωσε στους συμπαίκτες της

Συγγνώμη δημοσίως ζήτησε μέσα από τα social media η Κατερίνα Λένη για το γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της στο MasterChef, το οποίο είχε πάρει από την ιστοσελίδα loveletters.gr και την Σοφία Παπαηλιάδου.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, νιώθω την ανάγκη να παρέχω εξηγήσεις και να αποσαφηνίσω το ζήτημα που δημιουργήθηκε αναφορικά με το γράμμα που παρέδωσα στην παραγωγή κατά την αποχώρησή μου από το παιχνίδι του Masterchef. Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη από τη συντάκτριά του κα. Σοφία Παπαηλιάδου για όποια παρανόηση, άθελά μου προκάλεσα αναφορικά με το κείμενό της. Δεν είχα και δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να τη βλάψω ή να σφετεριστώ το κείμενό της, το οποίο αποτελεί αναμφίβολα δική της και μόνο πνευματική ιδιοκτησία. Νιώθω, όμως, την ανάγκη να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου αναφορικά με τα όσα λέγονται για εμένα και τα συναισθήματά που βίωσα μέσα στο παιχνίδι και που με έκαναν να ταυτιστώ τόσο πολύ με τα λόγια της κας. Παπαηλιάδου.

Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και απολύτως διαυγής και η κατάσταση αυτή, την οποία χωρίς να έχω επίγνωση -άθελά μου- προκάλεσα, με συνθλίβει πραγματικά ως άνθρωπο… ως Κατερίνα. Η συναισθηματική φόρτιση που κατά τον δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφραστικό και γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά μου.

Το κείμενο αυτό είχα διαβάσει πριν από καιρό και με είχε τόσο πολύ σημαδέψει που το αντέγραψα στο ημερολόγιό μου για καθαρά προσωπική μου χρήση... Λυπάμαι ειλικρινά εάν με την συμπεριφορά μου έθιξα, προσέβαλα, στενοχώρησα και πίκρανα την κα Παπαηλιάδου, ως δημιουργό του συγκεκριμένου κειμένου, την οποία θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα και ελπίζω με την ανάρτησή μου αυτή να επανορθώσω…».

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα