MasterChef: To ασημένιο έπαθλο και διακοπή λόγω Πάσχα

MasterChef: To ασημένιο έπαθλο και διακοπή λόγω Πάσχα

Μέχρι στιγμής, όλα παραμένουν ανοιχτά ως προς την επιστροφή των πρώην παικτών

Με διπλή ανδρική αποχώρηση έκλεισε η εβδομάδα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, που μπαίνει σε καραντίνα για λίγες ημέρες. Ηλίας και Ηρακλής αποχαιρέτησαν το παιχνίδι και μαζί το όνειρο να μπουν στην τελική δεκάδα. Ωστόσο, όλα παραμένουν ανοιχτά ως προς την επιστροφή πρώην παικτών, κάτι που ως τακτική ακολουθούνταν από την παραγωγή σε όλους τους προηγούμενους κύκλους.

Επίσης, στα επόμενα επεισόδια αναμένεται και το silver award, δηλαδή η δοκιμασία με τους περσινούς διαγωνιζόμενους, οι οποίοι επιστρέφουν για να συνδράμουν μαγειρικά σε μια κόντρα ανά ζευγάρια. Πέρυσι, σημειωτέον, το συγκεκριμένο έπαθλο, που συνοδευόταν και από το ποσό των 10.000 ευρώ, το είχε κερδίσει ο Μανώλης Σαρρής -που αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού- έχοντας βοηθό τον Σελίμ Σελτζούκ από το «MasterChef 2».

Μέχρι τότε όμως έρχεται Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη ομαδική δοκιμασία με αρχηγό τη Μαρία Μπέη που κέρδισε τη χρυσή κάρτα στο τεστ δημιουργικότητας. Ωστόσο, τη Μ. Τετάρτη δεν θα δούμε ποια ομάδα οδηγείται σε ψηφοφορία αποχώρησης, καθώς το Star αποφάσισε να μη μεταδώσει και τρίτο επεισόδιο μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Επιπλέον, ούτε την Κυριακή του Πάσχα οι τρεις σεφ θα παραδώσουν μαθήματα στο πλαίσιο του Masterclass.

Επόμενο ραντεβού των φανατικών τηλεθεατών με το ριάλιτι μαγειρικής θα είναι τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε και θα δούμε ποιος από τους δέκα φιναλίστ θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Σημειωτέον, τη μάχη τους με τις κατσαρόλες θα δώσουν τρεις γυναίκες, η Κατερίνα, η Μαρία και η Ντέμη, και επτά άνδρες, οι δύο Σταύροι, ο Τζον, ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Δημήτρης και ο Διονύσης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα