Άγριες Μέλισσες: Η μοίρα χτυπά την Ασημίνα - Το σατανικό σχέδιο της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες: Η μοίρα χτυπά την Ασημίνα - Το σατανικό σχέδιο της Μυρσίνης

Ραγδαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Η μοίρα χτυπά την Ασημίνα με τον πιο σκληρό τρόπο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε το άλλο της πρόσωπο, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Ασημίνα καταρρακωμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Νικηφόρου για το ένοχο μυστικό του, φεύγει απ’ το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο στης Ουρανίας. Ο Νικηφόρος μεταφέρει στην Ελένη και στην Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα και η Δρόσω ξεσπάει εναντίον του. Η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με τον κίνδυνο να χυθεί ακόμα μια φορά αίμα ενός Σεβαστού…

Νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, η Ασημίνα φτιάχνει τη βαλίτσα της. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους… Η ίδια εμμένει στην απόφαση της να φύγει απ’ το Διαφάνι.

Η Μυρσίνη, σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους, το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια την Δρόσω! Οι δύο γυναίκες επισκέπτονται την Ασημίνα και της προτείνουν να μεγαλώσει το μωρό που θα γεννήσει η Δρόσω σαν δικό της. Με αυτόν τον τρόπο ο γάμος της Ασημίνας θα σωθεί, ενώ και η Δρόσω θα γλιτώσει από τα άσχημα σχόλια των συγχωριανών της. Η Ασημίνα γίνεται έξαλλη με την Δρόσω που αποδέχτηκε το σχέδιο της Μυρσίνης. Η Μυρσίνη, όμως, δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Η Ασημίνα, λοιπόν, επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί της ένα χαρμόσυνο νέο, που θα αλλάξει την ζωή της οικογένειας. Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ασημίνας στο σπίτι των Σεβαστών φέρνουν σε όλους χαρά αλλά πιο πολύ στον Δούκα ο οποίος για χάρη του εγγονιού του είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος σοκαρισμένος που η Ασημίνα προχωράει με το σχέδιο της Μυρσίνης παρά τις αντιρρήσεις του, δε ξέρει πώς να αντιδράσει.

Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδερφές της, απ’ το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους.

Η Μυρσίνη και η Ασημίνα έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στην Ρίζω. Προχωράνε το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης, βάζοντας άλλον έναν σύμμαχο στο πλευρό τους…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα