Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Κωνσταντή για το ρεζιλίκι από την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Κωνσταντή για το ρεζιλίκι από την Ελένη

Με τον Κυπραίο να παρατάει την Ελένη στα σκαλιά της εκκλησίας προδίδοντας την, όλα είναι πιθανά στο Διαφάνι. 

Αργότερα, η Ελένη ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη της Δρόσως και το εκμυστηρεύεται στην Ασημίνα. Από την άλλη, ο Κωνσταντής αποφασίζει να εκδικηθεί την Ελένη και βάζει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη ενώ ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται!

Ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, ενώ ο Νικηφόρος ακούει τον Κωνσταντή που συνεχίζει να περηφανεύεται στον Μελέτη πως πλάγιασε με τη Δράσω. Ο Νικηφόρος, σοκαρισμένος, επιτίθεται στη Δρόσω, καθώς πιστεύει πως ίσως το παιδί που περιμένει να είναι του αδελφού του.

Εκείνη, όμως, μάταια προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητα της. Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει έναν αγρότη για να μπει στις συναντήσεις που οργανώνει ο Μιλτιάδης με σκοπό να μάθει τι σκαρώνουν. Την ίδια στιγμή, η Ασημίναανακοινώνει στη Μυρσίνη πως δεν θα κοντράρει τον Νικηφόρο στην απόφαση του και θα τον ακολουθήσει στο Παρίσι.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη βρίσκει τη Δρόσω καταρρακωμένη και μαθαίνει πως ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Όταν πηγαίνει να του ζητήσει τα ρέστα, η κατάσταση δεν αργεί να φύγει απ' τον έλεγχο με... αιματηρές συνέπειες.

Ελένη και Κωνσταντής μετά τον άγριο καβγά τους καταλήγουν υπόλογοι στον Προύσαλη. Τότε, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του με τη Δρόσω ήταν ένα δικό του αστείο για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη.

Παράλληλα, η Μάρθα αφήνει πίσω όσα τη χώριζαν με τον Νέστορα και συμφιλιώνεται μαζί του ύστερα από πολλά χρόνια.

Η Ασημίνα μαθαίνει από την Ελένη ότι η Δρόσω είναι έγκυος και προσπαθούν μαζί να την πείσουν να βρουν τον Παύλο. Και ενώ ο Τόλλιας παραδέχεται στην Ουρανία ότι η επιστροφή της Παγώνας δεν επηρέασε καθόλου τα συναισθήματα του για αυτήν, ο Κυπραίος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία και ταυτόχρονα προσπαθεί να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του.

Την ώρα που στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να εκδικηθεί την Ελένη που τον έκανε ρεζίλι και τον ανάγκασε να παραδεχτεί τα ψέματα που έλεγε. Έτσι, βάζει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Όταν βλέπουν όλοι τον καπνό και τις φλόγες, σπεύδουν στο σημείο και ο Δούκαςδιατάζει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που ετοιμάζεται να κάψει ολοσχερώς το σπίτι των τριών αδελφών.

Η Ελένη, όμως, είναι εξοργισμένη, αν και η Δρόσω προσπαθεί να την πείσει να μη δώσει έκταση στο θέμα, καθώς η κόντρα θα συνεχιστεί με ανυπολόγιστες συνέπειες. Παράλληλα, η Ασημίνα εγκλωβίζει άθελα της τον Νικηφόρο, όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως και του ζητάει να την πάρουν μαζί τους στο Παρίσι.

Ο Κυπραίος δείχνει, από την άλλη, να γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδημου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματα του για την επιστροφή του στο Διαφάνι. Την επόμενη μέρα κι ενώ η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του Παύλου, η Ασημίνα είναι μπροστά σε μια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της Δρόσως.

Παράλληλα, ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σαράντη κι εκείνος αναγνωρίζει στο πρόσωπο του τον βασανιστή και φονιά του γιου του Νέστορα, θα καταφέρει άραγε ο Κυπραίος να γλιτώσει και αυτή τη φορά...χωρίς να πουλήσει, όμως, και την ψυχή του.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα