Συγκίνησε η Ευρυδίκη στο My Style Rocks: Ευχαριστώ τον φίλο μου τον καρκίνο

Συγκίνησε η Ευρυδίκη στο My Style Rocks: Ευχαριστώ τον φίλο μου τον καρκίνο

Στο red carpet του My Style Rocks, στο Gala της Παρασκευής, ανέβηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η όμορφη διαγωνιζόμενη προσπάθησε να κερδίσει την κριτική επιτροπή με την ενδυματολογική της επιλογή, τα σχόλια της οποίας πρόδωσαν πως τα κατάφερε!

Η καλεσμένη της βραδιάς στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, Βάνα Μπάρμπα δεν έκρυψε μάλιστα την αδυναμία που έχει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την ιστορία ζωής που φέρει μαζί της. ” Ευρυδίκη! Σε έβλεπα πίσω γιατί θέλω να παρατηρώ τους ανθρώπους και έλεγα, “τώρα τι περίεργο κορίτσι είναι αυτό”. Στην αρχή έλεγα πως είσαι μια κοπέλα άγρια, μόνο σέξι, χωρίς καμία αισθητική η οποία δεν μου λέει και τίποτα στην ουσία. Αυτού του είδους οι γυναίκες εμένα δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι σέξι, ερωτικές και έχουν περσόνα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα προς την όμορφη διαγωνιζόμενη.

“Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα όμως και με έκανε να αλλάξω γνώμη για σένα είναι η ιστορία που διάβασα και σου βγάζω το καπέλο! Μια γυναίκα που έχει περάσει καρκίνο, όπως εσύ, που μπορεί να είναι όπως είσαι αυτή τη στιγμή. Είσαι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Δίνεις μάθημα σε άλλες γυναίκες που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλικαι δεν μπορούν να έχουν το μισό χαμόγελο από αυτό που έχεις σήμερα. Για αυτό και μόνο, δεν θα κρίνω την εμφάνιση σου, θα κρίνω την τόλμη σου και το κουράγιο να ζήσεις” πρόσθεσε συγκινημένη η γνωστή ηθοποιός.

Με τη σειρά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αντέδρασε στα όμορφα σχόλια αναφέροντας πως “από την περιπέτεια της υγείας μου και μετά άλλαξα. Πιο πριν ήμουν λίγο σνομπ, είχα πιο πολύ άμυνα, ζήλευα πολύ. Δεν είχα φίλες. Ήταν πολύ ωραίο μάθημα, πολύ ωραίο σχολείο αφού λέω πως “ευχαριστώ τον φίλο μου τον καρκίνο που με δίδαξε τη ζωή”. Αλήθεια. Το πιστεύω αυτό γιατί αλλιώς θα ζούσα με τα μάτια που έβλεπα και η ζωή μου δεν θα είχε σημασία εάν θα ήταν χωρίς περιπέτειες, χωρίς πόνο, χωρίς απώλειες. Θα ήταν η ίδια και έτσι δεν θα είχα ζήσει”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
https://www.youtube.com/watch?v=H4M8aUAzxV0&feature=emb_title

Δείτε ακόμα