Κανάκης - ΣΚΑΪ: Οι όροι του παρουσιαστή που έφεραν το διαζύγιο

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής είχε μια σειρά απαιτήσεων που ήθελε να ικανοποιηθούν ώστε να επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ένας από τους όρους του ήταν να έχει τον πλήρη έλεγχο των τρέιλερ άλλων εκπομπών που παίζουν στον αέρα του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των εκπομπών του.

Η βασική διαφωνία τους, μάλιστα, αφορούσε τη νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή που θα ξεκινήσει σύντομα στον ΣΚΑΪ, ένα project που ο Αντώνης Κανάκης δεν ήθελε να διαφημίζεται σε αυτή την ώρα, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του OPEN.

Ακόμα δύο όροι του Αντώνη Κανάκη ήταν κάθε εκπομπή του να μετακινηθεί από τις 23:15 στα Μεσάνυχτα αλλά και να λαμβάνει lead in τηλεθέασης μεγαλύτερο από τον μέσο όρο του καναλιού. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, πάσα στο «Ράδιο Αρβύλα» πλέον θα έδινε το Big Brother, ωστόσο η παρουσιαστής ήθελε πρώτα να δει την τηλεθέαση που θα σημείωνε το reality και μετά να αποφασίσει αν θα επιστρέψουν οι εκπομπές του.

Το «Ευτυχείτε» ανέφερε ακόμα μία πληροφορία που είχε στη διάθεσή του και αφορούσε τις πιέσεις του ΣΚΑΪ να βγει έστω ένα επετειακό επεισόδιο «Ράδιο Αρβύλα» -κάτι που είχε αρχίσει να γράφεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα- με τον Αντώνη Κανάκη να ζητά να παίξει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή αφού παραδοσιακά αυτή τη μέρα παίζει το εορταστικό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο από όποιο τηλεοπτικό δίκτυο και αν έχει μεταδοθεί η μουσική εκπομπή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ