Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν – Δείτε το νέο trailer πριν την πρεμιέρα

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν – Δείτε το νέο trailer πριν την πρεμιέρα

Σε μια μείξη Αντρών με τα Μαύρα και Magic Mike οι Ράδιο Αρβύλα παρατάσσονται με μαύρα γυαλιά και ενδυμασία, ενώ παίζει μουσική υπόκρουση το Mannish Boy του Μάντι Γουότερς. Κάπως έτσι έρχεται το δεύτερο trailer της εκπομπής, αυτή τη φορά με τους παρουσιαστές να εμφανίζονται στην κάμερα.

Αυτό το λέμε γιατί είχε προηγηθεί ένα άλλο trailer στα τέλη Δεκεμβρίου, όπου ο ΣΚΑΪ απλώς ανακοίνωνε τη συμφωνία του με τον Αντώνη Κανάκη και την εκπομπή για να μετακομίσουν στο Φάληρο.

Το δεύτερο trailer είναι σαν προάγγελος της μεγάλης επιστροφής μετά από 9 μήνες, αφού είναι γνωστό ότι οι Ράδιο Αρβύλα θα επανέλθουν μέσα στον Φεβρουάριο. Δεδομένου ότι το trailer κυκλοφόρησε σήμερα, πιθανολογείται ότι θα τους δούμε το αργότερα μέχρι τα μέσα του μήνα. Το trailer πάντως δεν αναφέρει ημερομηνία.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος στέκονται ενδεδυμένοι σκούρα ρούχα και μαύρα γυαλιά, με χέρια σταυρωμένα. Όλοι πλην ενός. Του Στάθη. Γι΄αυτό κιόλας γυρίζουν να τον κοιτάξουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα