Η Εύη Ιωαννίδου δέχτηκε πρόταση γάμου!

Η Εύη Ιωαννίδου δέχτηκε πρόταση γάμου!

Η Εύη Ιωαννίδου μετά το τέλος του GNTM έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα που είχε πριν από το παιχνίδι και ταυτόχρονα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Η μελαχρινή καλλονή ξεχώρισε μέσα στο reality μόδας τόσο για την καλή της απόδοση όσο και για την έντονη προσωπικότητά της. Μάλιστα, παρότι έχει περάσει λίγος καιρός από την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η ίδια δέχθηκε πρόταση γάμου από… θαυμαστή της.

Όπως αναφέρει η Εύη Ιωαννίδου στο ένθετο Secret και στην Σάσα Σταμάτη, πρόσφατα βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της ένα γράμμα από θαυμαστή της. «Ήταν βράδυ και, όταν γύρισα να πάρω το αυτοκίνητό μου από το πάρκινγκ, βρήκα ένα γράμμα το οποίο είχε αφήσει κάποιος. Μου έγραφε ότι ήταν θαυμαστής μου στο GNTM και από κάτω έγραφε «σε παντρεύομαι». Είχε γράψει και το τηλέφωνό του. Η ίδια, βέβαια, αναφέρει ότι δεν τον πήρε τηλέφωνο. «Επίσης, μου έχουν αφήσει και λουλούδια», πρόσθεσε.

Με κολακεύουν αυτές οι αντιδράσεις και αυτοί που τα κάνουν είναι ακομπλεξάριστοι», εξηγεί. Ωστόσο, η Εύη το τελευταίο διάστημα έχει εστιάσει στα επαγγελματικά της.

Πηγή: TLife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα