Χείμαρρος η Σκορδά για τον Λιάγκα: Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι

Χείμαρρος η Σκορδά για τον Λιάγκα: Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι

Την πικρία που εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον ΑΝΤ1 με αφορμή τη μη αξιοποίησή του από τον σταθμό, παρά το συμβόλαιο που διατηρούν οι δυο πλευρές σχολιάστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η συζήτηση αυτή προκάλεσε τη συγκίνηση της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής.

«Εγώ θέλω να πω ότι τον αγαπώ πάρα πολύ τον Γιώργο και ως άνθρωπο και ως συνεργάτη, τον αγαπώ και μου λείπει. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, του αξίζει να δουλέψει και θα έπρεπε να δουλεύει» είπε χαρακτηριστικά με τη Φαίη Σκορδά να τοποθετείται σχετικά, «φωτογραφίζοντας» ένα άτομο που θεωρεί ότι ευθύνεται για την τροπή που πήραν τα πράγματα:

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια φόρτιση συναισθηματική γιατί ήσασταν στην εκπομπή, η οποία κόπηκε, αυτή είναι η αλήθεια. Σχετικά με τον Γιώργο, επειδή βρισκόμαστε και στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω πώς να πω αυτά που θέλω να πω. Έχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από πού προήλθαν.

Όταν ήρθαμε από το Mega στον ΑΝΤ1 είχαμε πολλές προτάσεις και ο Γιώργος είπε πάμε στον ΑΝΤ1 που είναι και ο Λάτσιος και που είναι ένα παλιό καλό κανάλι που θύμιζε και λίγο το Mega από το οποίο είχαμε φύγει. Μετά, πάλι είχε προτάσεις αλλά πάντα τιμούσε το συμβόλαιο. Ξαφνικά κόβεται μια εκπομπή και πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία τύπου… το θεωρώ πολύ φτηνό! Όταν θες να κάνεις κακό σε μια εκπομπή σου γυρνάει.

Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος είχε σταματήσει το συμβόλαιό του από την πρώτη στιγμή… Σου κόβουν την εκπομπή; Γεια σου! Θέλουν να σε κυνηγήσουν για τα λεφτά; Ας σε κυνηγήσουν. Θα ήταν απέναντι αυτή τη στιγμή σε μία ζώνη και θα τα είχε πάρει όλα. Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι.

Κάποιοι αποκτούν και παιδιά, θα μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν είναι ωραίο να ρωτάει το παιδί… Είναι έτσι φορτισμένο το κλίμα γιατί έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει»; 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα