Εγκατέλειψε το Survivor για να παρουσιάσει νέο ριάλιτι

Εγκατέλειψε το Survivor για να παρουσιάσει νέο ριάλιτι

Εξελίξεις που προκαλούν ντόμινο αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού... και όχι μόνο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στο τηλεοπτικό τοπίο! Αλλά με αυτή την απόφασή τους τα στελέχη του ΣΚΑΪ εμφανίζονται αποφασισμένοι να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης και να μην αφήσουν στη ζώνη του prime time να μπουν... σφήνες από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στην αρχή της σεζόν ο ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει πως θα βγάλει και το «My man can» αλλά τελικά αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στο «The power of love» με αποτέλεσμα να αναβληθεί η πρεμιέρα του… προς το παρόν. Βλέποντας από απέναντι, στον ΑΝΤ1, ότι «πάγωσαν» το συγκεκριμένο ριάλιτι αποφάσισαν να βγάλουν το ριάλιτι «Το ταίρι ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο μέσα στο καλοκαίρι.

Τελικά όμως φαίνεται ότι λογάριαζαν χωρίς τον ΣΚΑΪ γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του newsit και με διαδικασίες εξπρές στο κανάλι του Φαλήρου όχι μόνο βγάζουν το «My man can» αλλά άλλαξαν και τα δεδομένα στο «Survivor», αφού με άκρα μυστικότητα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός για να αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου ριάλιτι παιχνιδιού τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή την ώρα γίνονται τα γυρίσματα του «My Man Can» με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση ώστε να κάνει πρεμιέρα…. άμεσα. Και μάλιστα πολύ άμεσα, αφού σκοπός τους είναι να βγει στον αέρα αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου πριν ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 με τον Τόνι Σφήνο, αφού και στα δύο διαγωνίζονται ζευγάρια, έστω και αν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «My Man Can», όπως δηλώνει κι ο τίτλος του, έχουν οι άντρες και στους οποίους ποντάρουν οι γυναίκες τους! Με γρήγορα αντανακλαστικά λοιπόν ο ΣΚΑΪ όχι μόνο έβγαλε στην παραγωγή το καινούργιο του ριάλιτι παιχνίδι, φέρνοντας ακόμα και τον Γιώργο Λιανό από τον Άγιο Δομίνικο άρον άρον αλλά σκοπεύει να… φάει λίγη ώρα από το δυνατό του «όπλο», το «Survivor» και την Κυριακή από τις 20:45 έως τις 22:00 να βγάλει στον αέρα το «My Man Can»!

Βέβαια μπορεί να καθυστερήσει να βγει το ριάλιτι επιβίωσης αλλά δράση υπάρχει και στο «My Man Can» αφού οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητές τους τόσο με ερωτήσεις γνώσεων όσο και με δύσκολες δοκιμασίες…! Περισσότερα όμως αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου, που το «My Man Can» θα κάνει επίσημα πρεμιέρα και στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ…!

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα