Το σόι σου: Το αναπάντεχο τηλεφώνημα από την Αλίνα φέρνει τα πάνω- κάτω!

Το σόι σου: Το αναπάντεχο τηλεφώνημα από την Αλίνα φέρνει τα πάνω- κάτω!

Η Λυδία δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι η Αλίνα, η οποία την παρακαλεί να μεσολαβήσει ώστε να επικοινωνήσει με τον Διονύση που μετά την τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα έκοψε κάθε επαφή μαζί της.

Η Λυδία, παρά τις αντιρρήσεις του Σάββα να μην ανακατεύεται, προσπαθεί να πείσει τον Διονύση να της μιλήσει για μία τελευταία φορά, αλλά εκείνος είναι αμετάπιστος. Ό,τι ήταν να πούν με την Αλίνα το έχουν πει. Γι’ αυτόν η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικά.

Η Λυδία μεταφέρει με τρόπο την πληροφορία στην Αλίνα, αλλά εκείνη δεν τα παρατάει τόσο εύκολα. Παίρνει την πρώτη πτήση για Αθήνα και παρακαλεί την Λυδία να κανονίσει με την οικογένειά της μία συνάντηση με τον Διονύση, χωρίς να το γνωρίζει εκείνος. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά.

Η ανάρτηση μιας φίλης της Αλίνας στο Instagram ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Μήπως, τελικά, η απόφαση της οικογένειας Χαμπέα να κλείσει ραντεβού στα τυφλά στον Διονύση με την Αλίνα δεν ήταν τόσο καλή ιδέα; Η αλήθεια αποκαλύπτεται και φέρνει τα πάνω- κάτω στο σόι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα