Μητέρα Ροδάνθης: Η κόρη μου δεν είναι τεμπέλα. Δεν έχουμε σχέση με την οικογένεια Αγούδημου

Μητέρα Ροδάνθης: Η κόρη μου δεν είναι τεμπέλα. Δεν έχουμε σχέση με την οικογένεια Αγούδημου

Για την Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη έχουν ακουστεί πολλά μέσα στο παιχνίδι. Έχει κατηγορηθεί από τους εκάστοτε συμπαίκτες της ότι είναι τεμπέλα και ότι προσποιείται την τραυματία για να μην αγωνίζεται.

Η μητέρα της, Μαρία Καπαρού-Καπαράκη μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, τόνισε: «Η κόρη μου δεν είναι τεμπέλα. Από πολύ μικρή δούλευε σε δύο δουλειές, ενώ μαγειρεύει και με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει βγει αυτό προς τα έξω. Δεν είναι έτσι, δεν ισχύει αυτό. Από την αρχή πού δεν έπαιζε και απομονώθηκε, αυτό της έκανε κακό. Όμως το χαμόγελο της, δεν μπόρεσαν να της το σβήσουν... Είναι το μπιμπελό μου η Ροδάνθη μου».

Σπεύδει μάλιστα να διευκρινίσει πως ουδεμία σχέση έχουν με την εφοπλιστική οικογένεια Αγούδημου. Όχι με χιούμορ, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη στην οικογένεια της και τους φόβισε πολύ. «Μας έβαλαν σε κίνδυνο με όλο αυτό. Οι εφοπλιστές κυκλοφορούν με ασφάλεια για την ασφάλεια τη δική μας και των παιδιών μας. Και κανείς δεν μας πήρε καν να μας ρωτήσει αν ίσχυε. Ήταν τόσο απλό να το κάνουν... Ευτυχών αυτό έληξε και ηρεμήσαμε».

«Έχει μεγαλώσει μόνο με αγάπη και από εμάς, απ'όλη της την οικογένεια και από τους φίλους. Είναι πολύ αγαπητή, είναι η ψυχή της παρέας. Για να σας δώσω να καταλάβετε πόσο την αγαπούν, το Πάσχα μια φίλη της δεν πέρναγε από το σπίτι γιατί δεν άντεχε που έλειπε η Ροδάνθη μας», πρόσθεσε.

Ενα παιδί μεγαλωμένο σε μια δεμένη οικογένεια σίγουρα δεν παίρνει εύκολα απόφαση να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. «Ήταν σοκ για μένα όταν μου το είπε. Ήμουν, όμως σίγουρη ότι θα της έκανε καλό γιατί θα έβγαινε από τον μικρό κόσμο της, όπου όλοι της φέρονταν καλά, και θα μάθαινε και την άλλη πλευρά. Έπρεπε να δει και την άλλη όψη του νομίσματος. Η Ροδάνθη βάζει στόχους πάντα το έκανε και όταν το έβλεπε πέρυσι κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε. "Μαμά, θα πάω στο Survivor. Πήγε και έκανε αίτηση και πέρασε από τέσσερις οντισιόν. Όταν τελείωσε την πρώτη, μου είπε "είμαι ήδη στο Survivor, ήταν σίγουρη ότι την πήραν, όπως και έγινε».

Λίγο προτού φύγει η Ροδάνθη μίλησε στη μητέρα της και της είπε ότι «δεν μπαίνω στο παιχνίδι για τα λεφτά. Δεν θα φύγω όμως και μόνη μου για κανέναν λόγο, ό,τι κι αν γίνει. Έχει ψυχική δύναμη το παιδί μου», λέει η μητέρα της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα