Ο Χάρος έριξε τα... βέλη του! Τα έβαλε με Μουρούτσο-Κρητικό

Ο Χάρος έριξε τα... βέλη του! Τα έβαλε με  Μουρούτσο-Κρητικό

Ο Χάρος έριξε τα... βέλη του στην ομάδα του, πρώτα αναφέρθηκε στα κορίτσια και μετά στράφηκε κατά του Στέλιου Κρητικού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στην κάμερα του survivor.

Ο Σώζων είχε μια διαφωνία με τον Κρητικό που ουσιαστικά τον κατηγόρησε για υποκρισία. Ο Σώζων έκανε …πρόταση στον Κρητικό να γράψει βιβλίο σε ένα νεκρό κορμό, αλλά ο Κρητικός υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στη φύση. Εκεί ο Σώζων του υπενθύμισε πόσες φορές μέχρι τώρα έχει… παρέμβει στη φύση: φτιάχνοντας μονόζυγο σε δέντρα, τάβλι και άλλες τέτοιες κατασκευές…

Ο νέος της ομάδας κατηγόρησε ανοικτά τον συμπαίκτη του για διπροσωπία ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και βαριές κουβέντες για τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ο Χάρος ανέλυσε γιατί εκνευρίστηκε με τον Κρητικό στην παραλία του Survivor 2: «Μου είπε πήγαινε φέρε νερό γιατί θα ψήσουμε καρύδες. Και πάω και τους βλέπω να ψήνουν πατάτες. Δεν μου έχουν πει ποτέ έλα ρε φίλε να δοκιμάσεις καρύδα. Δεν με πειράζει αυτό. Με ενοχλεί το ψέμα. Σημαίνει ότι χειραγωγεί ανθρώπους λέγοντας ψέματα».

«Προσπάθησα να του δώσω πάσα να μιλήσει για τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα που φαίνεται ότι τον ενδιαφέρουν πολύ. Και εκείνος μου λέει ότι δεν γράφει πάνω στη φύση; Έχει καρφώσει τη ζωντανή φύση, έχει καρφώσει και τη νεκρή φύση όταν ο συμπαίκτης του είναι ξαπλωμένος και τραυματίας», είπε ο Χάρος και συνέχισε: Ο Μουρούτσος το ενίσχυσε. Δεν ξέρω. Θα τον πάρει στον θίασό του και τον έχει μαζί χειροκροτητή και κλακαδόρο και ατακαδόρο, χορευτή…».

Ο παίκτης των Διασήμων στη συνέχεια ανέφερε ότι «όλο αυτό το παιχνίδι με την εικόνα δεν θα τον βοηθήσει στη συνέχεια. Θέλω αληθινή και αντρίκεια αντιμετώπιση. Στο ψέμα που άκουσα μπορεί να γίνω και επιθετικός. Δεν είπα τίποτα, αλλά μπορεί και να γίνω επιθετικός αν ξαναδώ κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα