Θεωρεί την εκπομπή της πιο σημαντική από το δράμα που των εργαζομένων του MEGA

Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής καταδικάζει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της τετράωρης στάσης εργασίας που κηρύχθηκε την Τετάρτη (14.03.2018), από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, ήταν το μόνο πρόγραμμα στο σύνολο των τηλεοπτικών καναλιών της χώρας που προβλήθηκε ζωντανά.

Οι τεχνικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους: «Αλήθεια, αφού η κυρία Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πολύ πιο σημαντική από το δράμα που βιώνουν οι 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA και εφόσον ασχολείται με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, θα προβάλλει τουλάχιστον κάποια στιγμή το δράμα αυτό; Ρητορικό το ερώτημα…».
Η ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL να μη σεβαστεί την αγωνία των εργαζομένων του MEGA και να σπάσει την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις Ενώσεις.

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και όσοι συνέπραξαν μαζί τους, αδιαφορούν επιδεικτικά στο γεγονός ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 420 οικογένειες από το μαύρο που επιχειρείται κυρίως από τους μετόχους του MEGA.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!  Τίποτ’ άλλο !!!

Υ.Γ.

Αλήθεια, αφού η κυρία Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πολύ πιο σημαντική από το δράμα που βιώνουν οι 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA  και εφόσον ασχολείται με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, θα προβάλλει τουλάχιστον κάποια στιγμή το δράμα αυτό;  Ρητορικό το ερώτημα…

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα