Ποια τυριά είναι καλύτερα για την χοληστερίνη – Πώς την επηρεάζουν

Ποια τυριά είναι καλύτερα για την χοληστερίνη – Πώς την επηρεάζουν

Το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα συγκαταλέγονται στα τρόφιμα που είναι πιθανό να αυξήσουν το επίπεδο χοληστερόλης ενός ατόμου.

Το πόσο τα τυριά αυξάνουν την χοληστερίνη εξαρτάται από το είδος του τυριού. Ωστόσο, τα τυριά προσφέρουν, επίσης, κάποια διατροφικά οφέλη καθώς περιέχουν ασβέστιο και βιταμίνες. Επιλέγοντας τυριά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και περιορίζοντάς τα σε μέτριες ποσότητες, μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε τυριά ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής.

 

Δείτε εδώ τη λίστα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα