Αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

H σημερινή αλμυρή κολοκυθόπιτα είναι από τις πιο εύκολες. Δεν έχει βλέπετε φύλλο και έτσι φτιάχνεται στο πι και φι .Έτσι είναι και λιγότερο παχυντική.  Εγώ χρησιμοποιώ ξινομυζήθρα για να τη νοστιμίσω – είναι λιγότερο λιπαρή από τη φέτα – αλλά ούτως ή άλλως τα τυριά δεν είναι πολλά για την ποσότητα των υλικών.

Η χρήση ελαιολάδου και όχι βουτύρου την κάνει πιο ελαφριά. Τρώγεται ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου και όπως όλες τις πίτες μπορούμε να την απολαύσουμε όλες τις ώρες! Είναι  ιδανική για ελαφρύ δείπνο.

Δειτε εδω πως θα τη φτιαξετε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα