ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ

7 μέτριες ντομάτες ώριμες
8 αυγά
1 μεγάλο κομμάτι τυρί, φέτα
λίγη ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
1 κουταλιά ζάχαρη
λίγη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι
1 κλωναράκι βασιλικό
1 κούπα ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε τις ντομάτες ή τις ψιλοκόβουμε στο χέρι. Τις βάζουμε σ’ ένα τηγάνι κάπως βαθύ με τα μυρωδικά τη ζάχαρη, το αλάτι (προσοχή στο αλάτι εάν η φέτα είναι αλμυρή) και τα αφήνουμε να βράσουν έως ότου μειωθούν τα υγρά της ντομάτας.

Τότε ακριβώς ρίχνουμε το λάδι, το τυρί και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινο κουτάλι μέχρι να δούμε πως έχουν ψηθεί καλά τα αυγά.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα