ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Ρεβυθοκεφτέδες


ΥΛΙΚΑ
• 250 γραμ. ρεβίθια
• 2 πατάτες μέτριες
• 2 αυγά
• 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
• 2 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
• 1 φλυτζάνι του τσαγιού φέτα τριμμένη
• 2 κουτ. σούπας γάλα εβαπορέ
• 2 σκελίδες σκόρδο λυωμένο
• 1/2 κουτ. καφέ κύμινο
• Αλάτι, Πιπέρι Αλεύρι 
• Λάδι για το τηγάνισμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από την προηγούμενη μέρα και Βράζουμε μέχρι να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν, τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε πουρέ με το πιρούνι.
Βράζουμε τις πατάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις ανακατεύουμε με τα ρεβίθια. Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία

<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>

.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα