Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά (02/05/24)

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά (02/05/24)

Πολύ σπουδαία αναμέτρηση είναι το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός και το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα) (02/05/24).

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός

*Ημιτελική φάση του Conference League. Διπλές αναμετρήσεις και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το πέρας και του 2ου αγώνα θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ανάλυση Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα δεν είναι απλώς μια ακόμη ομάδα της Premier League, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση κι έχει σχεδόν εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Champions League. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Τσέλσι (2-2), ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει διπλό στην έδρα της Άρσεναλ (0-2).

Όσον αφορά το Conference League, στη φάση των 16 πέρασε το εμπόδιο του Άγιαξ (0-0/4-0), ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε τη Λιλ (2-1/2-2). Βλέπουμε λοιπόν πως και στις δύο προκρίσεις κέρδισε μόνο στην έδρα της κι αυτό θέλει να καταφέρει και σήμερα, έτσι ώστε να πάρει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι σημαντικότερες απώλειες είναι ο σίγουρα απών Εμιλιάνο Μαρτίνεζ και ο εξαιρετικά αμφίβολος Τίλεμανς.

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε μια επική πρόκριση στην έδρα της Φενέρμπαχτσέ, στα πέναλτι, με ηγέτη τον τερματοφύλακα Τζολάκη. Νωρίτερα, είχε έρθει ακόμη μία σπουδαία πρόκριση, με το εμφατικό 1-6 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του, καθώς αν καταφέρει να κερδίσει και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, τότε θα κατακτήσει τον τίτλο της Stoiximan Superleague. Για την ώρα βέβαια, στο μυαλό του υπάρχει μόνο η σημερινή αναμέτρηση.

Τόσο η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference, όσο και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος, είναι απόρροια της επίδρασης του Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός τεχνικός έφερε την αλλαγή και βελτίωσε σημαντικά την ομάδα. Σχετικά με το σημερινό του πλάνο, περιμένουμε επιλογές ρίσκου μόνο στο επιθετικό τρίτο και γενικότερα μικρή συμμετοχή ακόμη και των κεντρώων στην ανάπτυξη παιχνιδιού, με σκοπό να μειωθεί ο χώρος που θα έχει ο αντίπαλος σε καταστάσεις κόντρα επίθεσης.

Όσον αφορά τις απουσίες, τιμωρημένοι είναι οι Ντόι και Μασούρας.

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά

Το φαβορί είναι ξεκάθαρο και αυτό φυσικά είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους «Ερυθρόλευκους» σε ποιότητα, αλλά και σε ταχύτητα. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως οι Άγγλοι έχουν αρκετά πιο απαιτητικό πρόγραμμα, ενώ σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, η Άστον Βίλα θα έχει την πίεση του φαβοριτισμού και της ανάγκης για γκολ.

Το θέμα είναι πως η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, αν και έχει ικανότητες, δεν μας πείθει πως μπορεί να ανταπεξέλθει αμυντικά κόντρα σε αυτή την Άστον Βίλα. Βέβαια, αμυντικά οι Άγγλοι δεν είναι όσο ικανοί είναι επιθετικά και ειδικά σήμερα με τις απουσίες θα είναι κάπως ευάλωτοι. Γενικότερα, όλα μας οδηγούν στα γκολ κι έτσι θα ποντάρουμε στο ασιατικό Over 3, που είναι σε απόδοση 2.22, στη Stoiximan.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Αιχμή του δόρατος για την Άστον Βίλα αποτελεί ο Όλι Γουότκινς, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Συνολικά, μετρά 26 γκολ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, ενώ κατά μέσο όρο δημιουργεί 0.5 xGoals/ανά παιχνίδι. Είναι αρκετά πιθανό λοιπόν να βρει δίχτυα σήμερα και η επιλογή Nα σκοράρει ο Γουότκινς προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός (02/05/24): Betmarket επιλογές

02/05, 22:00    Άστον Βίλα - Ολυμπιακός    Ασιατικό Over 3 @2.22

02/05, 22:00    Άστον Βίλα - Ολυμπιακός    να σκοράρει ο Γουότκινς @2.20

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα