Παρολί Σαββάτου (20/4/24): Κίνητρο και γκολ

Παρολί Σαββάτου (20/4/24): Κίνητρο και γκολ

Τέσσερα σημεία έχουμε εντοπίσει από το σημερινό κουπόνι και έχουμε τα προγνωστικά στοιχήματος (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας) για το παρολί του Σαββάτου (20/4/24).

Επιστροφή στην στήλη που έχετε αγαπήσει ιδιαίτερα φέτος και έχουμε και για σήμερα αρκετό υλικό. Πλησιάζουμε προς το φινάλε της σεζόν, οπότε το κίνητρο παίζει ιδιαίτερο ρόλο πλέον σε όλα τα πρωταθλήματα.

Έχουμε εντοπίσει τέσσερα σημεία για το σημερινό παρολί του Σαββάτου (20/4/24) σε απόδοση που ξεπερνά το 6,00.

Ας δούμε την ανάλυση των αγώνων για το παρολί του Σαββάτου (20/4/24).

Παρολί Σαββάτου (20/4/24): Θέλτα – Λας Πάλμας (15:00)

Παρά την αλλαγή προπονητή, οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να μη σηκώνουν κεφάλι με μία ήττα και μία ισοπαλία στην τελευταία δυάδα αγώνων τους. Είναι αισίως στο +3 από την Κάντιθ και ελπίζουν σήμερα σε δική τους νίκη και παράλληλα ήττα του διώκτη τους για να διπλασιάσουν την διαφορά. Η Λας Πάλμας δεν τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα έχοντας τέσσερις σερί ήττες. Βέβαια, τα αποτελέσματα αυτά είναι περισσότερο απόρροια της έλλειψης κινήτρου, μιας και είναι μακριά, τόσο από την ζώνη του υποβιβασμού, όσο και από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Θέλτα «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ανεβάσει αισθητά τις ελπίδες παραμονής. Η Λας Πάλμας από την άλλη δεν θα… σκάσει αν κάνει πέντε τις συνεχόμενες ήττες. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο σε απόδοση 1,70 στην Stoiximan.

Μάλμε – Βαστέρας (18:30)

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Μάλμε στο πρωτάθλημα με 3/3 νίκες. Δεν είναι, όμως, μόνο τα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι έχουν απίστευτη υπεροχή στο τερέν και επιβάλλουν και με το παραπάνω το παιχνίδι τους. Σε εντελώς αντίθετη μοίρα είναι η Βαστέρας, η οποία έχει 3/3 ήττες. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει μετά από 3 αγωνιστικές. Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως μεσοβδόμαδα έδωσε φιλικό προκειμένου να βρει τα πατήματα της.

Στην κατάσταση που είναι η Μάλμε αυτή την περίοδο δεν βλέπει αντίπαλο στην Σουηδία. Αντίθετα, η Βαστέρας δεν υπολογίζει σε κάτι από τον σημερινό αγώνα. Θα πάμε, λοιπόν, με τον άσο και το over 1,5 στο παρολί του Σαββάτου (20/4/24) σε απόδοση 1,40.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (19:30)

Πιθανώς το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε δύο ομάδες όπου τα παιχνίδια τους έχουν κατά κύριο λόγο γκολ και θέαμα. Με πληγωμένη ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» απώλεσαν τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν και δεν θα ήθελαν να χάσουν σε 3 ημέρες και δεύτερο τίτλο. Η Τσέλσι από την άλλη είναι η πιο fun to watch ομάδα στο Νησί φέτος. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει 8 σερί παιχνίδια που έχουν τελειώσει με 4 γκολ και πάνω.

Δύο φορές έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους φέτος οι δύο ομάδες και τις δύο φορές τα ματς έληξαν με Goal/Goal. Η Τσέλσι έχει εξελίξει το παιχνίδι της επιθετικά, αμυντικά όμως υποπίπτει σε εύκολα λάθη. Η Σίτι από την άλλη είναι… εύκολη σε αντεπιθέσεις. Οπότε θα πάμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1,57 στην Stoiximan.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (19:30)

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική, με τους Αρκάδες να… καταδικάζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε υποβιβασμό. Βέβαια, το σύνολο του Ράσταβατς δεν έχει κάποιο αγωνιστικό κίνητρο, μιας και απέχει αρκετά από τη μάχη του υποβιβασμού. Αντίθετα, πολύ κρίσιμο είναι το σημερινό ματς για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θέλει βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθεί κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας πήρε μία νίκη στα Playouts οπότε έβγαλε την… υποχρέωση της διαδικασίας. Ο Παναιτωλικός είναι που έχει το κίνητρο και θέλει να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία των γηπεδούχων και τις δοκιμές του Ράσταβατς. Θα πάμε λοιπόν με το 2DNB σε απόδοση 1,75 στην Stoiximan.

Το Παρολί του Σαββάτου (20/4/24) - BetMarket Επιλογές

20/4, 15:00    ΙΣΠ1    Θέλτα – Λας Πάλμας    1 (Σε ισχύ η Π.Π.) @1.70

20/4, 18:30    ΣΟΥ1    Μάλμε – Βαστέρας    1 και over 1,5 @1,40

20/4, 19:30    ΑΓΓΚ    Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι    Goal/Goal @1,57

20/4, 19:30    ΕΛΛ1    Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός    2DNB @1,75

Συνολική απόδοση: 6,53

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα