Τερίμ: Αποφασίσαμε με τον πρόεδρο Αλαφούζο να μην συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, εύχομαι ένα επιτυχημένο μέλλον

Τερίμ: Αποφασίσαμε με τον πρόεδρο Αλαφούζο να μην συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, εύχομαι ένα επιτυχημένο μέλλον

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους πρασίνους.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Φατίχ Τερίμ, ύστερα από τη μέτρια πορεία της ομάδας και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Τούρκος προπονητής έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τους πράσινους, λέγοντας ότι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του τριφυλλιού, Γιάννη Αλαφούζο, και αποφασίστηκε από κοινού να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

"Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, με όλη μας τη δύναμη, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023/24 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού να βιώσουν μια εμπειρία που δεν έχουν βιώσει εδώ και 13 χρόνια. 

Χθες βράδυ, ο πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε την κατάσταση μαζί, στην οποία είδαμε ότι τα πλάνα μας για τη σεζόν 2024/25 δεν ήταν ταυτισμένα. Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους του Παναθηναϊκού που μας υποστήριζαν σε αυτούς τους έξι μήνες που ήμασταν στη Αθήνα, τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το προσωπικό της ομάδας και είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα μου και σε εμένα σε κάθε ευκαιρία. 

Ειλικρινά εύχομαι στον Παναθηναϊκό να έχει ένα επιτυχές μέλλον. Ελπίζω να συναντηθούμε σε νέα μονοπάτια και όχι σε τόσο μακρινά ταξίδια", έγραψε ο Φατίχ Τερίμ στο αποχαιρετίστηριο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα