Ο Γιακουμάκης απαντά στους επικριτές του: Τους εύχομαι αγάπη, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους

Ο Γιακουμάκης απαντά στους επικριτές του: Τους εύχομαι αγάπη, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους

Με τα δύο μικρά του παιδιά στην αγκαλιά απάντησε ο Γιώργος Γιακουμάκης στις αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Γεωργία για την συμμετοχή στο Euro 2024.

Ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε για το θέμα, ανεβάζοντας μάλιστα τη φωτογραφία στο Instagram και παίρνοντας θέση για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό. Ο ίδιος έστειλε τις ευχαριστίες του σε όσους τον στήριξαν, ενώ στους επικριτές του ευχήθηκε να βρουν το νόημα της ζωής όπως το βρήκε κι ο ίδιος.
Αναλυτικά τη δημοσίευση:

 
«Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους. Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα