Ανακοινώνεται το άνοιγμα των γηπέδων: Σε ποια θα παραμείνει το... λουκέτο

Ανακοινώνεται το άνοιγμα των γηπέδων: Σε ποια θα παραμείνει το... λουκέτο

Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοινώνει αύριο πότε θα ανοίξουν τα γήπεδα στην Super League και σε ποιες περιπτώσεις θα παραμείνει το λουκέτο.

Ημέρα ανακοινώσεων η αυριανή σχετικά με το λουκέτο που έχει μπει στις εξέδρες των γηπέδων της Stoiximan Super League εδώ και περίπου ένα μήνα. Αυτό γνωστοποίησε ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής, ξεκαθαρίζοντας πως θα υπάρχουν συνέπειες σε όποια ΠΑΕ δεν συμμορφωθεί με τα νέα δεδομένα που θα υπάρχουν...

Οι συνέπειες για όσους δεν συμμορφωθούν

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, την Δευτερα θα αποκαλύψει το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία, τονίζοντας πως το κόστος θα επιβαρύνει τις ίδιες τις ομάδες, αλλά το που θα το τοποθετηθούν θα το αποφασίσει η ίδια η πολιτεία.

Μάλιστα, ήταν κατηγορηματικός πως «Αύριο θα ανακοινώσω το χρονοδιάγραμμα που θα αρχίσουν να λειτουργούν οι κάμερες. Αν εκείνη την ημερομηνία πάει η αστυνομία και δει οτι δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουμε πει, τότε το επόμενο ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», τόνισε οτι το ίδιο θα ισχύει και με το σύστημα ταυτοποίησης των φιλάθλων: «Η αστυνομία δεν μπορεί να ελέγχει εισιτήρια και ταυτότητες. Με την βοήθεια του κινητού θα γίνεται διασταύρωση ταυτότητας και εισιτηρίου. Όποιος δεν έχει κινητό δεν θα μπαίνει στο γήπεδο».

Οι σύνδεσμοι

Τέλος, αναφορικά με τις συνδέσμους, ο κ. Βρούτσης δήλωσε πως πρόθεση του ίδιου και της κυβέρνησης δεν είναι να κλείσουν, καθώς «αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα