Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού υπέστη ο Χόρντουρ Μάγκνουσον – Θα παραμείνει εκτός τουλάχιστον 6 μήνες

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού υπέστη ο Χόρντουρ Μάγκνουσον – Θα παραμείνει εκτός τουλάχιστον 6 μήνες

Η ΑΕΚ νίκησε 2 - 1 με ανατροπή τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες θα μείνει ο Μάγκνουσον, που υπέστη ρήξη χιαστού.
Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου, επικρατώντας 2 – 1 του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα διπλό με ανατροπή για την Ένωση μετά από 17 χρόνια. Οι πράσινοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με ένα δυνατό σουτ του Φίλιπ Τζούρισιτς στο δέκατο λεπτό.

Οι κιτρινόμαυροι αφού ισοφάρισαν με πλασέ του Τσούμπερ στο 36ο λεπτό, βρήκαν το νικητήριο γκολ στο 70’ με τον Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μεξικανό να έχει χτίσει μία μικρή παράδοση σκοραρίσματος κόντρα στο Τριφύλλι με τρία τέρματα.

Το παιχνίδι καθυστέρησε να αρχίσει, επειδή οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό με επιγραφή για τους «Bad Blue Boys» της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η ΑΕΚ αποχώρησε προσωρινά από το γήπεδο, μέχρι να κατέβει το πανό.

Η δράση στη Super League δεν σταματά, αφού θα διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια: Παναιτωλικός – ΟΦΗ, Κηφισιά – Λαμία, Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Βόλος.

Στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα βρεθεί ο Σουηδός διαιτητής, Αλ Χαμίκ Μοχάμεντ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα