Στέφανος Τσιτσιπάς για τη νίκη του στο Ελλάδα – Σλοβακία: Η ενέργεια του κόσμου με ξεσήκωσε

Στέφανος Τσιτσιπάς για τη νίκη του στο Ελλάδα – Σλοβακία: Η ενέργεια του κόσμου με ξεσήκωσε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με ανατροπή τον Λούκας Κλέιν, χάρισε την πρώτη νίκη στην Ελλάδα κόντρα στη Σλοβακία στο Davis Cup, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το tie. Μετά τον αγώνα, στάθηκε στην στήριξη που είχε από τον κόσμο που βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως η Εθνική χρειάζεται το ίδιο πάθος που έδειξε ο κόσμος, προκειμένου να πάρει το tie με την Σλοβακία στο Davis Cup.

«Ευχαριστώ τους πάντες για την σημερινή προσπάθεια. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και ένιωσα τον κόσμο να εμπλέκεται στο ματς. Είχα πολλές αποτυχημένες απόπειρες να κλείσω με μπρέικ. Η ενέργεια του κόσμου με ξεσήκωσε πραγματικά.

Τόσο πάθος χρειαζόμαστε σαν ομάδα και αύριο μαζί να κοπιάσουμε για να φέρουμε το αποτέλεσμα. Σαν Έλληνες έχουμε συνηθίσει τον καιρό.Για μένα ήταν πλεονέκτημα. Είχα αυτοπεποίθηση ότι θα τα βγάλω πέρα. Τον επηρέασε και το μόνο που είχα να κάνω ήταν να βάλω την μπάλα στο γήπεδο. Σε φυσική κατάσταση ήμουν πολύ καλός» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το τέλος του αγώνα του στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Davis Cup Qualifiers το 2024.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (17/9)- έναρξη πρώτου αγώνα 11:00)

Π. Τσιτσιπάς/Περβολαράκης – Κλέιν/Ζελενάι

Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Μόλτσαν

Αλέξανδρος Σκορίλας – Λούκας Κλέιν

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα