Εθνική Ελλάδος - ΗΠΑ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Μουντομπάσκετ 2023

Εθνική Ελλάδος - ΗΠΑ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Μουντομπάσκετ 2023

Μετά τη νίκη κόντρα στην Ιορδανία στην πρεμιέρα, η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις ισχυρές και φαβορί για τη νίκη ΗΠΑ σήμερα, Δευτέρα (28/8) για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντομπάσκετ 2023.

Η σπουδαία αναμέτρηση της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι (15:40) της Δευτέρας (28/8) με το κανάλι προβολής να είναι η ΕΡΤ1 και η NOVASPORTS START.

Η Εθνική Ελλάδος αναμένεται να αγωνιστεί απαλλαγμένη από το άγχος, καθώς γνωρίζει ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 θα κριθεί στην αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία (30/8).  

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του 3ου ομίλου, μετρώντας από ένα θετικό αποτέλεσμα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κάμπτει την αντίσταση της Ιορδανίας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και τους Αμερικάνους να δυσκολεύονται για ένα ημίχρονο απέναντι στους Νεοζηλανδούς, αλλά στη συνέχεια να «καθαρίζουν» με άνεση το ματς.

Η «γαλανόλευκη» γνωρίζει την αγωνιστική ανωτερότητα των ΗΠΑ, κάτι που επιβεβαίωσε και στο φιλικό του Αμπου Ντάμπι, αλλά είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για μία έκπληξη.

        
Άλλωστε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα με τις ΗΠΑ, υπογράμμισε ότι στόχος του ίδιου και των παικτών του είναι «να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα