Mε δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε την τεράστια πρόκριση η ΑΕΚ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Mε δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήρε την τεράστια πρόκριση η ΑΕΚ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Παρότι η ΑΕΚ βρισκόταν με 0-2 πίσω στο σκορ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις καθυστερήσεις, με το ξερό σουτ του Αραούχο στο 92' και την κεφαλιά του Βίντα μετά το χαμένο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στο 100' πέτυχε μια επική ανατροπή (2-2) στέλνοντας στα ουράνια την κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια που πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση στα play-offs του Champions League.

Αρχικά ο Αραούχο στο 92' με ένα ξερό σουτ μετά από κόρνερ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Λιβάκοβιτς ισοφαρίζοντας το συνολικό σκορ και μετά έγινε ο... χαμός. 

Με τη βοήθεια του VAR σε χέρι του Λιούμπιτσιτς μετά από κατέβασμα του Αραούχο με το στήθος, ο Έσκας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λιβάι νικήθηκε από τον Λιβάκοβιτς στο πέναλτι, αλλά ο Βίντα που ακολούθησε τη φάση με κεφαλιά έκανε το 2-2 και έστειλε την ΑΕΚ στα play-offs του Champions League με τη Νέα Φιλαδέλφεια να δονείται.

Η ΑΕΚ έχασε έξι σπουδαίες ευκαιρίες εναντίον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ του καταπληκτικού Λιβάκοβιτς, βρέθηκε πίσω με 2-0, αλλά χάρη σε γκολ του Αραούχο στο 90'+2' και του Βίντα στο 90' +10' πήρε με συγκλονιστικό φινάλε (2-2) την πρόκριση στα play offs του Champions League!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα