Γεμάτο σκάουτερ το ΟΑΚΑ στο αυριανό ντέρμπι των αιωνίων

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1207 άτομα
Γεμάτο σκάουτερ το ΟΑΚΑ στο αυριανό ντέρμπι των αιωνίων

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για το αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Super League (17/3, 19:00).

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, λοιπόν, θα βρεθούν περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του τριφυλλιού, όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι της ομάδας με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για τους πράσινους τόσο σε βαθμολογικό επίπεδο όσο για το γόητρο.

Ωστόσο, στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα βρεθούν κι αρκετοί σκάουτερ ξένων συλλόγων. Συγκεκριμένα, θα δώσουν το «παρών» άνθρωποι από τη Ρόμα, τη Σέλτικ, την Άντερλεχτ, τη Φενέρμπαχτσε και τη Νόριτς, οι οποίοι θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά παίκτες και των δύο ομάδων.

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε ακόμα: Το πρόγραμμα του Μουντιάλ 2026 με απλά λόγια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα