Νίκη παραμονής για την ΑΕΛ, 1-0 τον Παναιτωλικό

Η ΑΕΛ επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 στην Λάρισα χάρη σε γκολ του Φάρκας και πήρε μια σπουδαία νίκη που την φέρνει ένα βήμα από την παραμονή. Μετά το 70' απείλησαν ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι.

Η ΑΕΛ ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε κόντρα στον Παναιτωλικό επικρατώντας με 1-0 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο "AEL FC Arena" το απόγευμα του Σαββάτου.

Το γκολ του Φάρκας στο 35' έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Λάρισας και φέρνει τους "βυσσινί" πολύ κοντά στην παραμονή στην Super League. Για αυτό και στην διάρκεια του αγώνα ο πάγκος των γηπεδούχων έζησε έντονα το ματς ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης υπήρξαν έξαλλα πανηγύρια από παίκτες και τεχνικό τιμ.

Η ΑΕΛ δεν ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της αλλά ουσιαστική και βρήκε το γκολ που έψαχνε στην πρώτη τελική που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας έτσι την πέμπτη της εντός έδρας νίκη. Ουσιαστικά το πάθος ήταν αυτό που έδωσε το τρίποντο στους "βυσσινί" με τον Παναιτωλικό να έχει και αυτός τις ευκαιρίες του για να φέρει το ματς στα ίσια καθώς το "εύθραυστο" 1-0 παρέμενε όσο οι δυο ομάδες πήγαιναν προς το 90'.

Οι γηπεδούχοι βέβαια θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς στο 71' αλλά το σουτ του Ντέλετιτς βρήκε στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή του αγώνα και τις ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε εδώ το live του αγώνα

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα