Συνεχίζεται το "πάρτι" στη Ν. Σμύρνη, ο Πανιώνιος 1 - 0 την ΑΕΛ

Ο Σαμίντ Γεσίλ έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά το έβδομο γκολ του Μοχάμεντ Μπεν αρκούσε για να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ και να τον διατηρήσει στη 2η θέση μετά και την 24η αγωνιστική.

Με "κάστρο" του τη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος πήρε ακόμη μία νίκη, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής και θα παραμείνει ο,τι και να γίνει μετά το πέρας αυτής στη δεύτερη θέση της κατάταξης της Super League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τα πόδια του Μοχάμεντ Μπεν. Βέβαια, οι "κυανέρυθροι" έχασαν πολλές ευκαιρίες είτε για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ, είτε για να διευρύνουν αυτό αργότερα.

Αήττητος από τις 18 Γενάρη ο Πανιώνιος, όταν ηττήθηκε στους "Ζωσιμάδες" από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αήττητος από τις 15 Οκτώβρη στη Νέα Σμύρνη, καθώς τότε είχε γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2). Έχουν ακολουθήσει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι "κυανέρυθροι" έχουν κρατήσει την εστία τους απαραβίαστη στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς. (δέχθηκαν γκολ μόνο από τον Αραούχο).

Ο Μασούντ έσπασε κι ένα αρνητικό προσωπικό ρεκόρ. Σήμερα έδωσε την πέμπτη του ασίστ. Στις προηγούμενες τέσσερις, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να νικήσει.

Ο Μπεν έχει σκοράρει επτά φορές σε επτά διαφορετικά ματς φέτος. Μόνο σε ένα ο Πανιώνιος δε νίκησε. Στις 3 Δεκέμβρη, στα Περιβόλια (1-1) με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη η ΑΕΛ την τρέχουσα σεζόν. Μετρά τρεις διαδοχικές εκτός έδρας. Βέβαια, οι δύο προηγούμενες ήταν σε "Γ. Καραϊσκάκης" και ΟΑΚΑ, από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μόλις μία νίκη (στις 20 Φλεβάρη) η ΑΕΛ μετά τις 4 Γενάρη. Αυτή, όμως, ήταν απέναντι στο Λεβαδειακό και μπορεί να αποδειχθεί "χρυσή".

Δείτε εδώ το live του αγώνα
sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα