Ελληνίδα αεροσυνοδός αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία της με την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος, θα φωνάζαμε την αστυνομία»

Ελληνίδα αεροσυνοδός αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία της με την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος, θα φωνάζαμε την αστυνομία»

Μια ελληνίδα αεροσυνοδός έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να είναι απόμακρη και εξαιρετικά περίεργη με όσους θέλουν να την προσεγγίσουν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η αεροσυνοδός στο Tik Tok, μίλησε για την απαξιωτική συμπεριφορά της Λατίνας σταρ στο πλήρωμα και αποκάλυψε ότι εξαιτίας της, οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρίας άργησαν να φύγουν από το αεροσκάφος καθώς η τραγουδίστρια άλλαζε συνέχεια ρούχα επειδή ήταν αναποφάσιστη για την εμφάνισή της.

«Άλλαζε τα ρούχα λες και ήταν στο σπίτι της. Θα μου πεις πλήρωσε τόσα χρήματα. Ε, κι εγώ θα σου πω ότι δεν είναι ιδιωτικό τζετ πρώτον και δεύτερον αν θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης αυτό το πράγμα, θα φωνάζαμε τους σεκιούριτι και την αστυνομία» σχολίασε η Ελληνίδα αεροσυνοδός.

Η απαξιωτική συμπεριφορά της Τζένιφερ Λόπεζ στο πλήρωμα του αεροπλάνου
Αρχικά, η Ελληνίδα αεροσυνοδός ισχυρίστηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok: «Εγώ δούλευα στην economy, ενώ η Λόπεζ είχε κλείσει στην first class και εκεί ο καθένας έχει την καμπίνα του, οπότε με το που κλείσει την πόρτα του δεν έχεις καμία επαφή μαζί του. Παρόλα αυτά όταν έχουμε έναν διάσημο στο αεροπλάνο, όλο το πλήρωμα είναι πολύ ενθουσιασμένο. Συνήθως παλιά που δούλευα στην economy, όταν τελείωνα το service περνούσαμε από την first class μήπως έχουμε έτσι την ευκαιρία να δούμε τον celebrity και να του ζητήσουμε να βγούμε μια φωτογραφία. Τελειώνουμε λοιπόν το service και εγώ μαζί με μια άλλη κοπέλα πήγαμε στη first class και με το που πάμε το πλήρωμα ήταν αρνητικό».

Η αεροσυνοδός στη συνέχεια εξήγησε στο βίντεο πως η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε να της μιλάνε, ούτε καν να την κοιτάνε. «Είναι περίεργη, δεν θέλει καν να την κοιτάμε, δεν θέλει να της απευθύνουμε τον λόγο, δεν θέλει να την ρωτάμε καν τι θα φάει και ό,τι επικοινωνία έχουμε, είναι με τον βοηθό ή τη βοηθό της. Όταν φτάσαμε στο Ντουμπάι, η συγκεκριμένη πτήση ήτανε Λος Άντζελες – Ντουμπάι 16 ώρες πτήση πάρα πολύ κουραστική και έχεις και το τζετ λαγκ, αποχαιρετούμε τον κόσμο και τα λοιπά, και να μην σας τα πολυλογώ καταφέραμε να πάμε σπίτι μας μετά από μιάμιση ώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

@miss_eirini JLo story time???? #metgala #jlo #spillthetea #storytime #emiratesstoryrime #emiratescrew #foryou #fyp #greektiktok ♬ original sound - Irini Kalabouka

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα