Χαμός με το βίντεο για το τεράστιο κρανίο στα Μετέωρα- «Δεν μοιάζει με βραχώδη σχηματισμό»

Χαμός με το βίντεο για το τεράστιο κρανίο στα Μετέωρα- «Δεν μοιάζει με βραχώδη σχηματισμό»

Χαμός με τα σχόλια κάτω από βίντεο που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με κρανίο… γίγαντα στα Μετέωρα.  Το βίντεο που ανέβηκε στο ΤikTok έγινε viral, ενώ στάθηκε αφορμή για θεωρίες συνωμοσίας και εξωπραγματικά σενάρια.

Τα Μετέωρα παραμένουν ένας τόπος που προκαλούν θαυμασμό εντός και εκτός χώρας. Η δημιουργία των Μετεώρων αποτελεί ένα μυστήριο λόγω της μορφολογίας του γεωλογικού αυτού φαινομένου. Κατά καιρού διάφορα έχουν γραφτεί για την περιοχή, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας τέτοιος τόπος να μην εξάπτει την φαντασία. Όμως αυτή τη φορά, το σενάριο που διακινήθηκε ήρθε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

 
Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να δείχνει ένα ανθρώπινο κρανίο σε μια σκοτεινή σχισμή των Μετεώρων.  Πρόκειται, όπως αναφέρεται πάντα στο βίντεο, για λήψη πεζοπόρων που έφτασε στη διάθεση της Myra Moore, η οποία μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, βελτιώνοντας το υλικό για να επαληθεύσει την ανακάλυψή τους.  «Τώρα, έχω μεγεθύνει, έχω σμικρύνει, έχω αλλάξει τον χρωματισμό και σε μένα, μοιάζει πραγματικά με κρανίο και όχι με κάποιο είδος περίεργου βραχώδους σχηματισμού» 
  
Λογικό, να «φουντώσουν» τα σχόλια και οι εκδοχές των χρηστών του TikTok που δίνουν τη δική τους διάσταση στο θέμα…

@_theparanormalchic Was a giant skull found in the rock formations of Meteora, Greece? #theparanormalchic #meteora #greece #giantskull #skull #ancients #nephilim #nephilimgiants #giants #giant #paranormales #supernatural #creature #monsters #cryptid #paranormal #paranormalinvestigator #investigate #rocks #rockformation #petrified #greecetravel #history #ancientbeings #secrets #truth #uncoveringthetruth #fyp ♬ original sound - Myra Moore-Official Account!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα