Πάνος Βλάχος: Βάλτε και μένα μέσα στον σάκο» λέει μετά τις αντιδράσεις για τους στίχους για Άδωνι και Πορτοσάλτε

Πάνος Βλάχος: Βάλτε και μένα μέσα στον σάκο» λέει μετά τις αντιδράσεις για τους στίχους για Άδωνι και Πορτοσάλτε

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Βλάχος απάντησε με ένα story στο Instagram αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε για το «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live στη Θεσσαλονίκη.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε ο Πάνος Βλάχος στην ανάρτησή του

   

Θυμίζουμε πως ο Πάνος Βλάχος σε live του στη Θεσσαλονίκη τραγούδησε μεταξύ άλλων τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 
«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου:

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα