Viral στο TikTok γιαγιά που διαλέγει ρούχα και μακιγιάζ για την κηδεία της

Viral έχε γίνει στο TikTok μια γιαγιά που δίνει οδηγίες για την κηδεία της. H γιαγιά Droniak έχει πάνω από οκτώ εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους, με τους οποίους μοιράζεται αστεία βίντεο για τη ζωή της.

Η Lillian Droniak δημοσιεύει συχνά χιουμοριστικά βίντεο, ωστόσο η φήμη της εκτοξεύτηκε, όταν είχε ανεβάσει ένα κλιπ στο οποίο επιλέγει ρούχα για την… κηδεία της. Η γιαγιά Droniak όπως ακούγεται να λέει, δεν θέλει να πεθάνει ακόμα, όμως πρέπει να είναι προετοιμασμένη και προβάρει στους διαδικτυακούς της φίλους, το ντύσιμο που έχει επιλέξει για όταν φύγει από τη ζωή. Το αποτέλεσμα ήταν το βίντεο να συγκεντρώσει περισσότερες από 22 εκατομμύρια προβολές και κάθε βίντεο από τότε να γίνεται viral.

@grandma_droniak Replying to @chelse_carter ♬ original sound - grandma_droniak

Η 92χρονη γυναίκα δείχνει πολύ συχνά πώς βάφεται, πώς κουρεύεται, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει αρνητικά τα ραντεβού της με άντρες που γνωρίζει στο Bingo.

Το χιούμορ πάντως της διάσημης γιαγιάς, έχει λάβει και αρκετές επικρίσεις. Σε ένα παλαιότερο βίντεο, η Droniak φαίνεται να ντύνεται για την κηδεία του πρώην της, Μπρους, αποκτώντας 58 εκατομμύρια προβολές.

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε λάβει ένα οργισμένο email από μια γυναίκα που ισχυριζόταν ότι ήταν η κόρη του Μπρους και κατηγόρησε την ηλικιωμένη πως ήταν αγενής και μετέτρεψε τον θάνατο του πατέρα της σε αστείο, μη δείχνοντας σεβασμό.
 
Η Droniak υπερασπίστηκε τον εαυτό της, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να δείξει ασέβεια και ότι το βίντεο της στόχευε να είναι ένας εορτασμός της ζωής του πρώην της. Τόνισε επίσης ότι δεν μετανιώνει ποτέ που κάνει χιούμορ, ακόμη και αν πρόκειται για κηδεία.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε βίντεο που δημοσιεύει στη γνωστή πλατφόρμα, αποκτά αυτομάτως εκατομμύρια προβολές. Στο τελευταίο της βίντεο η γιαγιά Droniak δείχνει μετά το ντύσιμο, πώς θέλει να τη βάψουν στην κηδεία της.

@grandma_droniak Replying to @nicofreak0 now you know how so stop asking thank you #lipstick #makeuptutorial #lipstickchallenge #lipsticktutorial #grandma #makeupartist #makeuphacks #makeup ♬ original sound - &lt3

πηγή: tromaktiko.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα