Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος θρηνεί τον τετράποδο φίλο του και δεν τον εγκαταλείπει

Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος θρηνεί τον τετράποδο φίλο του και δεν τον εγκαταλείπει

Ένας σκύλος πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο συγκινητικά βίντεο της χρονιάς που έρχεται από το Ηράκλειο. Οι αντιδράσεις του, ραγίζουν καρδιές…

Ο σκύλος έχει διαπιστώσει πως ο τετράποδος φίλος του είναι νεκρός στο Ηράκλειο και αρνείται να τον εγκαταλείψει. Παραμένει στο σημείο, στη μέση του δρόμου και περιμένει. Πίσω του, το σκυλί που του έκανε παρέα και τον ακολουθούσε στις βόλτες. Είναι ήδη νεκρό, πιθανότατα από παράσυρση αυτοκινήτου. Οι εικόνες ανέβηκαν στα social media και έχουν αρχίσει να γίνονται viral.

Ένας σκύλος βρέθηκε σκοτωμένος σε δρόμο στο Ηράκλειο και ένας… φίλος του δεν ήθελε να τον εγκαταλείψει. Το συγκινητικό βίντεο που κατέγραψε η κ. Νίκη Μανωλάκη κινητοποίησε και συγκίνησε φιλόζωους και μη.

Η ίδια αναφέρει πως «κινητοποιηθηκαν πολλοι εξαιρετικοι ανθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγω ειχα φυγει απο το σημειο οταν εφτασαν για βοηθεια καθως δουλευα στις 21:00 και αφου ειχα επικοινωνησει με οσους περισσότερους ανθρωπους μπορουσα. Συνηθως ειμαι εκεινη που πραττει και οχι εκεινη που απλα ειδοποιει.

Δεν ειχα το θαρρος ομως εκεινη τη στιγμη να βοηθησω παραπανω. Απ οτι ειδα ενας νεαρος εθελοντης χαϊδεψε τον σκυλακο, τον ηρεμησε και τον παρελαβαν οι κυνοκομοι. Τους ευχαριστώ απ την καρδια μου. Και οσους κινητοποιηθηκαν απο το δημο και το κυνοκομειο Ηρακλειου. Το αλλο σκυλακι δυστυχως ηταν νεκρο ηδη.

Η αφοσιωση του φιλου του με εχει συνταραξει πραγματικα. Μεγαλειο απο τα ζωα… κριμα για το σκυλακι που χαθηκε. Κριμα και για τη ζωη σε αλυσιδα που περασαν. Και τα δυο εσερναν αλυσιδες… Αυτο ζω αυτη τη στιγμη…»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα