Οι 10 πιο παράξενοι τύποι τουριστών: Μήπως ανήκεις σε έναν από αυτούς;

Οι 10 πιο παράξενοι τύποι τουριστών: Μήπως ανήκεις σε έναν από αυτούς;

Οι άνθρωποι ταξιδεύουν για διαφορετικούς λόγους, με τους συνηθέστερους να αφορούν σε αναψυχή, χαλάρωση και  εξερεύνηση ενός νέου τόπου.  Ωστόσο, κάποιοι ταξιδιώτες έχουν διαφορετικά κίνητρα για τα ταξίδια τους. Ακολουθούν 10 ενδιαφέροντες τύποι τουριστών που βλέπουν τα ταξίδια λίγο διαφορετικά.

1. Ο τουρίστας-τοξότης

Ο τουρίστας-τοξότης, ταξιδεύει όπου τον οδηγήσει η τύχη: Απλώνει τον παγκόσμιο χάρτη, πετάει ένα βελάκι και ταξιδεύει στο σημείο του κόσμου που θα καταλήξει η μύτη του. Το ίδιο κάνει και εντός της χώρας ή της πόλης που επισκέπτεται, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μικρούς και μεγάλους ταξιδιωτικούς προορισμούς στα τυφλά.

2. Ο τουρίστας της Monopoly

Οι τουρίστες αυτοί ταξιδεύουν στον προορισμό τους και αγοράζουν μια τοπική έκδοση της Monopoly. Στη συνέχεια, παίζουν το παιχνίδι και επισκέπτονται τα μέρη που θα τύχουν στις πρώτες ζαριές. Η διαφορά με τον τουρίστα-τοξότη, είναι ότι οι παίκτες της Monopoly έχουν αποφασίσει από πριν τον βασικό προορισμό.

3. Ο ερωτευμένος τουρίστας

Πρόκειται για ζευγάρια που ταξιδεύουν στην ίδια πόλη ξεχωριστά και στη συνέχεια περνούν τις διακοπές τους προσπαθώντας να βρουν ο ένας τον άλλον, καθώς εξερευνούν την πόλη.

4. Ο τουρίστας «αρνητής» αξιοθέατων...

διαβάστε αναλυτικά στο tornosnews.gr και κατατάξτε τον εαυτό σας σε κάποιο τύπο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα