Charlie Bit My Finger: Ένα από τα διασημότερα βίντεο διαγράφεται αύριο από το YouTube

Charlie Bit My Finger: Ένα από τα διασημότερα βίντεο διαγράφεται αύριο από το YouTube

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα βίντεο που έχουν ποτέ ανέβει στο YouTube. To Charlie Bit My Finger έγινε φυσικά διάσημο γιατί είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικό.
Το πιο πιθανό είναι να το έχετε δει. Δυο αδέρφια κάθονται στον καναπέ και ο μικρότερος δαγκώνει συνεχώς το δάκτυλο του άλλου, με τον δεύτερο κάποια στιγμή να διαμαρτύρεται ότι πονάει. Αν δεν το είδατε μέχρι τώρα, με το ζόρι προλαβαίνετε, αφού μετά από 14 χρόνια αύριο θα διαγραφεί.

Η οικογένεια Davis-Carr θα το βγάλει σε δημοπρασία και ο νικητής όχι απλά θα είναι ο ιδιοκτήτης του για να το κάνει ότι θέλει, αλλά θα μπορεί να γυρίσει και καινούργιο με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Η Οικογένεια Davis - Carr αποφάσισε να το βγάλει σε δημοπρασία. Αυτός που θα δώσει τα περισσότερα, όχι μόνο θα μπορεί να το κάνει ότι θέλει, αλλά θα μπορεί να κάνει ένα καινούργιο με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Είναι βέβαια αρκετά μεγαλύτεροι, αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.

 
Ανέβηκε το 2007 στο YouTube και ξεπέρασε τις 881 εκατομμύρια προβολές. Τόσες πολλές προβολές είναι σίγουρο πως έχουν αποφέρει έσοδα στην οικογένεια. Πόσα; Μέχρι το 2017, όπως τα είχε υπολογίσει η εφημερίδα Mirror, έφταναν περίπου το 1,06 εκατομμύριο ευρώ.

Τα έσοδα από τις διαφημίσεις δεν είναι σταθερά και υπολογίζεται πως στο παραπάνω ποσό, έχουν προστεθεί άλλες 70.000 πηγαίνοντας το συνολικό ποσό στο 1,13 εκατομμύριο ευρώ. Καθόλου άσχημα για ένα βίντεο που κανείς δεν περίμενε να βγάλει ούτε ένα ευρώ.

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα