Βγάζει πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο πουλώντας λερωμένες κάλτσες

Η Roxy Sykes είναι από το Λονδίνο και ασχολείται με τις επενδύσεις ακινήτων. Όταν κάποιος συνάδελφός της της έκανε κομπλιμέντο για τα πόδια της, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της ως μοντέλο για ποδολάγνους.

Δημιούργησε λοιπόν έναν λογαριασμό στο Instagram στον οποίο αναρτά φωτογραφίες από τις πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών. Μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 10.000 ακόλουθους που της έγραφαν κολακευτικά σχόλια και της ζητούσαν προσωπικά της αντικείμενα. Κάπως έτσι προέκυψε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που της αποφέρει μεγάλο εισόδημα σε μηνιαία βάση.

Σιγά σιγά ξεκίνησε να πουλά μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media διάφορα αντικείμενα όπως μεταχειρισμένες κάλτσες και παπούτσια της τα οποία αγοράζει πολύ φθηνά και πουλά ακριβά. Σκεφθείτε ότι η τιμή για ένα ζευγάρι κάλτσες που φορούσε όλη μέρα είναι 23 ευρώ, ενώ όσοι επιθυμούν να αγοράσουν ένα ζευγάρι παπούτσια της θα πρέπει να πληρώσουν 228 ευρώ. Ένα απλό βίντεο στο οποίο κουνά τα δάχτυλα των ποδιών της κοστίζει 115 ευρώ!

Η 33χρονη ασχολείται με αυτήν την νέα δραστηριότητα εδώ και μια τετραετία και όπως λέει μπορεί σε έναν μήνα να βγάλει έως και 9.000 ευρώ! Σε ετήσια βάση, όταν οι δουλειές πάνε καλά, κερδίζει πάνω από 110.000 ευρώ!

«Όταν άρχισα να λαμβάνω μηνύματα από followers για να τους πουλήσω αντικείμενα συνειδητοποίησα ότι μπορώ να έχω κέρδος από αυτό. Στην αρχή δεν έδειχνα το πρόσωπό μου, οπότε ήξερα ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα πόδια μου. Μετά, όταν άρχισα να πουλάω το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και κατάλαβα πως θα μπορούσα να κερδίσω πολλά χρήματα πουλώντας κατά καιρούς παπούτσια και κάλτσες. Κατάλαβα πόσα μπορούσα να βγάλω όταν σε έναν μήνα κέρδισα 9.000 ευρώ μόνο από βίντεο, κάλτσες και παπούτσια. Τώρα δεν μπορώ να σταματήσω να ασχολούμαι με αυτό. Όσο κι αν γεράσω τα πόδια μου πάντα θα μου φέρνουν χρήματα», λέει στη Sun.

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και σε αυτό υπάρχει ανταγωνισμός. Και αν κάποιος θέλει να προχωρήσει και να σταθεί όρθιος θα πρέπει να εξελίσσεται. Αυτό το γνωρίζει καλά η 33χρονη που διαρκώς ψάχνει τρόπους για να διευρύνει τη γκάμα των υπηρεσιών της.

«Το να δημοσιεύω φωτογραφίες και βίντεο των ποδιών μου είναι καλό, αλλά ο κόσμος πάντα αναζητά κάτι περισσότερο και κάτι πιο προσωπικό που θα του ανήκει. Ήμουν σε επαγγελματικά ραντεβού και ανέβαζα φωτογραφίες από τα πόδια μου που έβγαζα κάτω από το τραπέζι. Μέσα σε μια ώρα δεχόμουν πολλά μηνύματα από ανθρώπους που ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να αγοράσουν οτιδήποτε φορούσα στα πόδια μου. Έτσι λοιπόν πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεκτάθηκα σε διάφορες ιστοσελίδες και ξαφνικά άρχισα να βγάζω 2.300 ευρώ μόνο από ένα site».

Λατρεύει όπως λέει τη νέα της ασχολία καθώς την βλέπει καθαρά ως δουλειά που της αποφέρει ένα επιπλέον μεγάλο εισόδημα, ενώ η ιδιαίτερη φύση της δεν της δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική της ζωή.

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στις σχέσεις μου λόγω της φύσης της δουλειάς μου και οι φίλοι και η οικογένειά μου με στηρίζουν σε αυτό που κάνω. Είναι εξαιρετικό όταν γυρίζω σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και να ξέρω ότι μπορώ να βγάλω επιπλέον χρήματα μόνο από μια φωτογραφία των ποδιών μου. Είναι κάτι που ποτέ δεν θα σταματήσω να κάνω. Τα λεφτά είναι τόσο καλά και τόσο εύκολα που δεν υπάρχει λόγος να σταματήσω».

Έχοντας χτίσει τη δική της καριέρα στο χώρο, δίνει τα φώτα της σε άλλες γυναίκες που φιλοδοξούν να γίνουν μοντέλα για φετίχ ποδιών.

«Άρχισα να εκπαιδεύω διάφορα μοντέλα στο πως θα μπουν σε αυτήν τη βιομηχανία και θα κερδίσουν χρήματα όπως εγώ. Είναι υπέροχο να μπορώ να βοηθώ τους άλλους ώστε να βιοποριστούν από αυτό που κάνω εγώ. Είναι επίσης τρομερό το πως ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση των ανθρώπων όταν κάνουν τέτοια βίντεο και αρχίζουν να κερδίζουν χρήματα πουλώντας για παράδειγμα ένα ζευγάρι κάλτσες. Εξάλλου δουλεύοντας όλοι μαζί ως ομάδα βοηθά στο να καταπολεμήσουμε το στίγμα γι' αυτό που κάνουμε», καταλήγει.

 

 E-Daily.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα