Νικητής στο Survivor είναι τα social media! #survivorgr, Τετάρτη 15 Μαρτίου

Είναι μανία! Είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που ούτε το κανάλι που το προβάλει δεν το περίμενε! Το ελληνικό survivor έρχεται και προβάλλεται ίσως στην πιο κατάλληλη εποχή:

Μια εποχή φτωχών παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση, εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης που δεν λέει να δώσει ελπίδες ανάκαμψης και εποχής μεγάλων και δύσκολων πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Αδυνατώντας να ξεπεράσεις το άγχος της καθημερινής - αληθινής- επιβίωσης, το βράδυ μετατρέπεσαι εύκολα σε οπαδό των διάσημων - που δεν ήταν πριν το survivor και τόσο διάσημοι αλλά και των μαχητών - που πλέον έγιναν πιο διάσημοι λόγω της πείνας που τραβάνε - μεγαλύτερη σίγουρα και από την δική μας.

Σε αυτήν την μόδα του Survivor θα υποκύψουμε και εμείς κάνοντας καθημερινά - ή σχεδόν - μία συλλογή από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στα social media για το παιχνίδι που κέρδισε την "καρδιά" των τηλεθεατών

Οι Μαχητές έχασαν στον αγώνα επάθλου από τους Διάσημους και κέρδισαν… τα παστελάκια.

 

Seriously; Παστελάκια; «Θα έκανα κι εγώ έτσι για ένα έπαθλο-παστελάκι, φτάνει προηγουμένως να είχα ξετινάξει τρία πιτόγυρα» έγραψε κάποιος στο twitter.

Γράφτηκαν όμως κι άλλα πολλά χθες στο twitter, για ακόμα μια φορά.

Το hashtag #SurvivorGR αποτέλεσε για ένα ακόμα βράδυ το απόλυτο trending topic, ενώ σε Κύπρο και Ελλάδα οι twitterάδες σήκωσαν μανίκια και άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει!

Πιο κάτω μερικά από τα καλύτερα χθεσινά tweets:

Δείτε τα καλύτερα και καλημέρα! Η αληθινή μάχη επιβίωσης είναι εδώ έξω αλλά με λίγο χιούμορ ίσως γίνει πιο εύκολη ...

 

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα