Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που έπεσαν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που έπεσαν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Στη δημοσιότητα έδωσε λίγο μετά τις 10.00 τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων το υπουργείο Παιδείας, καθώς οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν στα Λατινικά, τη Χημεία και την Πληροφορική.

Σημειώνεται πως οι υποψήφιοι έχουν στη διάθεσή τους ένα τρίωρο για να ολοκληρώσουν τις απαντήσεις τους ενώ κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων 2022, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Στο μάθημα της Πληροφορικής εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ. 

Σύμφωνα με τον Όμιλο φροντιστηρίων «Διακρότημα», τα θέματα δεν έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Μόνο ορισμένα ερωτήματα μπορεί να προβληματίσουν τους μαθητές. Ωστόσο, ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορεί να γράψει υψηλή βαθμολογία.


Δείτε εδώ τις λύσεις της Πληροφορικής

Στο μάθημα της Χημείας εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) που είναι στις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, αφήνοντας πίσω το τρίτο εξεταζόμενο μάθημα στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022.

Ταυτόχρονα, οι υπόλοιποι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα Λατινικά και την Πληροφορική.   

Σύμφωνα με εκτίμηση Ομίλου Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ τα θέματα συνολικά δεν έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. 

Καλύπτουν όλο το φάσμα της ύλης με ερωτήματα που ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορεί να απαντήσει σωστά. 

Τα ερωτήματα μπορούν να αναπτυχθούν με επάρκεια στο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους οι μαθητές. Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστα ερωτήματα πιο απαιτητικά στα οποία θα ανταποκριθούν οι άριστα προετοιμασμένοι μαθητές.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στο μάθημα Χημεία

Στο μάθημα των Λατινικών εξετάστηκαν σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου πάνω από 20.000 υποψήφιοι (Θεωρητική Κατεύθυνση) των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ. 

Σύμφωνα με τον Όμιλο φροντιστηρίων «Διακρότημα», τα ζητούμενα προέρχονται από αποσπάσματα των κειμένων 16,36,45.

 Όλα τα θέματα είναι διατυπωμένα με σαφήνεια. Οι γραμματικές και συντακτικές παρατηρήσεις είναι βατές.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στο μάθημα των Λατινικών

Τα θέματα στα Λατινικά

Τα θέματα στη Χημεία

Τα θέματα στην Πληροφορική

Αύριο Πέμπτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα