Ομογενής υπουργός κατηγορείται για βιασμό

Στις 6 Ιουλίου καθορίστηκε να γίνει η προδικασία μιας υπόθεσης βιασμού όπου κατηγορούμενος είναι ο πρώην ομογενής υπερυπουργός της Βικτόριας, Φάνος Θεοφάνους. Ο κ. Θεοφάνους απορρίπτει κατηγορηματικά την σε βάρος του κατηγορία, επιμένει στην αθωότητά του και είναι βέβαιος ότι στο δικαστήριο «θα λάμψει η αλήθεια».

Η προδικασία για την πολυσυζητημένη υπόθεση θα αρχίσει στις 6 Ιουλίου, οπότε το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα παραπέμψει ή όχι τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης σε τακτική δικάσιμο.

Πιστεύεται, ότι κατά την προδικασία, που θα διαρκέσει επτά ημέρες, θα καταθέσει και η κατήγορος του κ. Θεοφάνους, η οποία είναι εγκατεστημένη μόνιμα στην Ελλάδα.

Η 44χρονη γυναίκα, πρώην κάτοικος Μελβούρνης, που τώρα ζει στη Μεσσηνία υποστηρίζει ότι ο ομογενής την βίασε μέσα στο πολιτειακό κοινοβούλιο πριν δέκα χρόνια.

Η ίδια δήλωσε ότι καθυστέρησε να προβεί στην καταγγελία της, (την έκανε μετά από δέκα χρόνια) γιατί φοβόταν τις συνέπειες, αλλά αποφάσισε να μιλήσει όταν ο κ. Θεοφάνους ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα