Σφράγιση αρτοποιείου - εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής στο Κερατσίνι

Στη σφράγιση αρτοποιείου - εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής που λειτουργούσε στο Κερατσίνι χωρίς άδεια και υπό απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες προχώρησε η Νομαρχία Πειραιά, με απόφαση του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα.

Πρόκειται για την επιχείρηση με την επωνυμία "Τουφεξή Σοφία & ΣΙΑ ΟΕ" που βρίσκεται επί της οδού Λεωφόρου Σαλαμίνος 86, στο Κερατσίνι και η οποία κατά τη διάρκεια υγειονομικού ελέγχου των εποπτών δημόσιας υγείας της Νομαρχίας Πειραιά διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια και υπό ανεπίτρεπτες υγειονομικά συνθήκες συνιστώντας άμεσο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ο Νομάρχης Πειραιά προχώρησε στην έκδοση απόφασης απαγόρευσης λειτουργίας του καταστήματος, η οποία υλοποιήθηκε σήμερα από υπαλλήλους της Νομαρχίας Πειραιά, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκαν η εισαγγελία Πειραιά, το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και ο Δήμος Κερατσινίου.

"Στη Νομαρχία Πειραιά δεν παίζουμε με τη δημόσια υγεία και αυτό είναι κανόνας απαράβατος. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πολύ αυστηροί απέναντι σε όσους δεν σέβονται τη νομοθεσία και τους συμπολίτες μας καταναλωτές" δήλωσε σχετικά ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και προσέθεσε "προειδοποιούμε όλους όσους προσπαθήσουν να αναζητήσουν το εύκολο κέρδος εκμεταλλευόμενοι την αυξημένη ζήτηση των γιορτών ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους".
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα