Η Παραλία spoiler: Όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 12 έως 15/2

Η Παραλία spoiler: Όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 12 έως 15/2

Ο Αρχοντάκης σκέφτεται μόνο την εκδίκηση που θα πάρει από τον Παπαγιαννάκη, ενώ ο Χάρι παραμελεί τους ασθενείς που φρόντιζε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία» που θα μεταδοθούν από 12 έως 15/2 στις 22:45.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Δευτέρας 12/2: Τα αρχαία κειμήλια που ψαρεύουν ο Σήφης και ο Μαρκ έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται χωρίς όμως να έχει βρεθεί τρόπος να πουληθούν, γεγονός που ανησυχεί και τους δυο.

Από την άλλη πλευρά, η υγεία του Νικήτα παρουσιάζει μια μικρή βελτίωση κι έτσι αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα από την καθημερινότητά του, γεγονός που ωφελεί και τη σχέση τους με την Άννα.

Παράλληλα, ο Χάρι προσπαθώντας να ικανοποιήσει την επιθυμία της Υπατίας, επισκέπτεται τον Δημητρό και περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, κάνοντας ποδήλατο και μιλώντας για τα αγαπημένα τους άτομα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 13/2: H Σάρα ζητάει από τον Σήφη να πάνε για ένα ποτό στο Mermaid αλλά εκείνος, ως γνωστός ξεροκέφαλος, δεν καταδέχεται να πατήσει το πόδι του στο μαγαζί των χίπηδων! Η αντίδρασή του αυτή φέρνει τα πρώτα συννεφάκια στη σχέση τους.

Παράλληλα, η Νόνα έχει αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τον Ρόμπερτ ο οποίος προσπαθεί να την πλησιάσει με τον δικό του διακριτικό τρόπο και την προσκαλεί να περάσουν μαζί ένα βράδυ στην παραλία. Το ίδιο βράδυ, ο Γράντος μπλέκεται σε φασαρίες στο Mermaid και για πρώτη φορά η Τες συνειδητοποιεί την άγρια και τρομακτική πλευρά του άντρα που ερωτεύτηκε.

Επίσης στο επεισόδιο της Τετάρτης 14/2: Ο Μάρτιν έχει αναλάβει το σχεδιασμό της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Ματάλων και αναθέτει στους χίπηδες διαφορετικές δουλειές για την υλοποίηση της μεγάλης εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα, η Νάταλι έχει μαγευτεί από την παρουσία της Τζούντι στην παραλία και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να την προσεγγίσει προκειμένου να την γνωρίσει καλύτερα. Τον ίδιο καιρό ο Τόμι, έπειτα από τον χωρισμό του με τον Λοΐζο, νιώθει πεσμένος ψυχολογικά και επιχειρεί να βρει διαφορετικούς τρόπους για να νιώσει χαρούμενος.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 14/2: Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με νέες αποκαλύψεις που αφορούν τις παράνομες δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη, καθώς πλέον αντιλαμβάνεται όσα προηγουμένως αγνοούσε για τον αγαπημένο της αδερφό.

Η διάθεση του Τόμι αλλάζει προς το καλύτερο έπειτα από την γνωριμία του με τον Πάτρικ, έναν νέο από την Νέα Υόρκη που έχει έρθει πρόσφατα στα Μάταλα.

Παράλληλα, ο Χάρι μετά τα πρόσφατα γεγονότα που του έχουν κλονίσει την ζωή έχει παραμελήσει τα καθήκοντά του ως θεράπων ιατρός στα γύρω χωριά. Η Άννα σπεύδει στη Νικολίνα να επικοινωνήσει τις ανησυχίες της σχετικά με την ανακάλυψη της συγγένειας του Χάρι και του Νικήτα και πως αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει και τη σχέση του ζευγαριού.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα